E efsezgin Üye Kayıt 14 Aralık 2010 Mesaj 5 Tepki 0 14 Aralık 2010 #1 Arkadaşlar bu logomu site me koyucam nasıl arka planını saydam (none) yapabilirim veya yapan olursa çok sevinicem yardım?????
Arkadaşlar bu logomu site me koyucam nasıl arka planını saydam (none) yapabilirim veya yapan olursa çok sevinicem yardım?????
E efsezgin Üye Kayıt 14 Aralık 2010 Mesaj 5 Tepki 0 18 Aralık 2010 #2 Yardım eden yokmu? arkadaşlar logo mu nsl saydam yapabilirim.
metover Üye Kayıt 16 Aralık 2010 Mesaj 4 Tepki 0 18 Aralık 2010 #3 Dekupe yapacaksın, pen toolla çizgileri belirle sağ tuş make selection yapıp kopyalayıp yeni resim şeklinde png olarak kaydetmelisin.
Dekupe yapacaksın, pen toolla çizgileri belirle sağ tuş make selection yapıp kopyalayıp yeni resim şeklinde png olarak kaydetmelisin.
E efsezgin Üye Kayıt 14 Aralık 2010 Mesaj 5 Tepki 0 19 Aralık 2010 #4 Bilgin için teşekkürler bakalım yapabilecekmiyim....
N Neuromancer Üye Kayıt 31 Aralık 2009 Mesaj 21 Tepki 1 24 Aralık 2010 #5 Gölgenin dekupe sinin iyi olucağını zannetmiyorum. o yüzden üstteki logo yu ve alttaki text i al gölgeyi sonradan yaparsın basit bişey zaten oda.
Gölgenin dekupe sinin iyi olucağını zannetmiyorum. o yüzden üstteki logo yu ve alttaki text i al gölgeyi sonradan yaparsın basit bişey zaten oda.
E efsezgin Üye Kayıt 14 Aralık 2010 Mesaj 5 Tepki 0 1 Ocak 2011 #6 Evet haklısın bu logo yu saydam(none)yapamadım bilgilerin için teşekkürler. Ben yapamıyorum yapan olursa çok sevinicem. LÜTFEN FLOOD YAPMAYINIZ.
Evet haklısın bu logo yu saydam(none)yapamadım bilgilerin için teşekkürler. Ben yapamıyorum yapan olursa çok sevinicem. LÜTFEN FLOOD YAPMAYINIZ.
P Promansion Üye Kayıt 24 Aralık 2010 Mesaj 3 Tepki 0 2 Ocak 2011 #7 logonuz saydam hale getirilecektir.Özel mesajla gönderirim iyi günler.