Bu Nasıl Bir Anlayış ?????

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
FORUM KURALI
Forumumuzda freelance ilan vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı zamanda her üye farklı alanlarda ilan verecek ise, her alanda sadece 1 ilan konusu açabilirler.
Birden fazla güncelleme mesajı bölüm yetkilileri ve yönetim tarafından silinecektir.
Daha fazla güncelleme mesajı yazabilmek veya sabit ilan konuları açmak için lütfen yönetim ile irtibata geçiniz.

Foruma üye olan herkes, her türlü forum kurallarını (Bu konu dahil olmak üzere) okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Yukarıdaki uyarılara rağmen, ilan konularında birden fazla güncelleme yapan, birden fazla başlıkta birden fazla ilan konusu açan, başkalarının ilan konulara ilave yapan üyelerin tüm ilan konuları kilitlenecektir. Devamı ve ısrar halinde üyelikleri iptal edilecektir. Bu durumun oluşumu sürecinde uyarı söz konusu değildir, keza bu mesaj zaten bir uyarı niteliğindedir.

BENİM SORUM
Resimde görüldüğü gibi ilanda güncelleme yapan kişilerin mesajları yayında
benim mesajım kilitlenmiş, bu nasıl bir anlayıştır ?????

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Uyarınız için teşekkürler Sedat Bey.
Konu/konular hakkında gereken yapılmıştır.
Sorunuza gelince....
Hergün yaklaşık 20 konu düzenliyor ve onlarca mesajı editliyoruz. Örnek vermiş olduğunuz konuların haricinde sadece ben neredeyse 50 konu editledim 1 ay içerisinde. Tabii 50 konu içerisinde 3-4 konunun gözden kaçması doğal. Bunları da siz üyelerimizin uyarıları sayesinde düzeltiyoruz.
Kalın harflerle ve birden parlayarak "bu nasıl bir anlayıştır ?????" şeklinde tepki vermek ve bu durumda bir art niyet aramak son derece yanlıştır.
Kaldı ki, alıntı yaptığınız uyarı mesajının yayınlanmasının ardından bizzat siz defalarca konu güncellemesi yaptınız... Haydi farzedelim uyarı mesajını okumadınız... Demek ki bazı şeyler gözden kaçabiliyormuş değil mi? Fakat verdiğiniz örneğe bakılırsa okumuşsunuz. Eğer bu kuralı okuyup da defalarca flood yaptınız ise o halde art niyeti sizde aramak lazım... Ama gözünüzden kaçmış olabileceğini varsayıyorum..
Buna rağmen defalarca flood yaptınız ve birkaç kez size tölerans gösterdim eski üyelerimizden olmanız sebebi ile... Ve sadece flood mesajlarınızı sildim. Kurallar gereği olmasına rağmen konunuzu kilitlemedim... O zaman neden "Bu nasıl anlayış?" demediniz???
Fakat bu durumu sürekli tekrar ettirdiğiniz için en sonunda "kurallar gereği" konunuz kilitlenmiştir...
Ayrıca şu anda 3 adet ilan konunuz yayında...
Kimseye kasten özel bir ayrıcalık uygulanmamaktadır. Forumun yoğunluğu sebebi ile elbette gözümüzden kaçan unsurlar da olacaktır. Bu yüzden uyarı, istek veya şikayet gibi link ve konularımız mevcut.
Sizlerin de uyarısı ve desteği ile gereken yapılır merak etmeyin. Yeter ki tepki verirken biraz düşünerek tepki verelim...
İyi forumlar...

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Erkan Bey, eğer bir kural varsa o kurallar sürekli uygulanmalı.....
malesef web sitemizde belli bir dönem bu konularda boşluklar oluyor ve adı konulan kuralla işlemiyor
hal böyle olunca kurunun yanında yaşlarda yanıyor, umarım bundan sonra bu kurallar nizami bir şekilde
devam eder
,ben bir tasarımcıyım ve bu zincirin bir halkasıyım tabiiki gördüklerimi yazmam gerekiyor,
şimdilik durum budur :) iyi forumlar diliyorum

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Sedat Gül

Herhangi bir boşluk yok merak etmeyin Sedat Bey.
Gerekli açıklamayı yapmıştım fakat sanırım mesajımı pek iyi okumadınız...
Sizin de kurallara rağmen defalarca konunuzu güncellediğiniz ve yeni konu açtığınız gibi, demek ki gözden kaçan şeyler oluyormuş değil mi? Kurallar herkes için uygulanmalı derken, bu kuralları defalarca ihlal etmeniz tuhaf değil mi? Bu kurallara rağmen dün 4. ilan konunuzu açmışsınız... Neyse ki kurallar gereği sildim konunuzu.
Size de iyi forumlar.

Yukarı Alt