C cku83 Üye Kayıt 27 Mayıs 2008 Mesaj 3 Tepki 0 28 Mayıs 2008 #1 slm arkadailar bana bursa barosu logosu lazım uzantısı farketmez yeterki çözünürlük iyi olsun yardımlarınız içn şimdiden tşkler
slm arkadailar bana bursa barosu logosu lazım uzantısı farketmez yeterki çözünürlük iyi olsun yardımlarınız içn şimdiden tşkler
Ömer YILDIZ Admin Yetkili Kişi Kayıt 29 Temmuz 2007 Mesaj 2.320 Tepki 92 28 Mayıs 2008 #2 Forum kuralları 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır. Lütfen öncelikle Forum kurallarını okuyun Konu yanlış yerde açılmış gerekli yere taşıyorum.
Forum kuralları 27-) Konu içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan, "yardım", "lütfen yardım", "acil" gibi anlamsız başlıklarla konu açmak yasaktır. Lütfen öncelikle Forum kurallarını okuyun Konu yanlış yerde açılmış gerekli yere taşıyorum.
Emine Şahin Üye Kayıt 17 Mart 2008 Mesaj 3.266 Tepki 100 29 Mayıs 2008 #3 umarım işinizi görür (CDR) resmin üzerini tıklayın