Sezgindesign
Üye
- Tepki
- 0
Merhabalar;
30.09.1991 doğumluyum. Lise mezunuyum ve askerliğim Aralık 2014 yılına kadar tecillidir. B Sınıfı ehliyet sahibiyim. Yaklaşık olarak 7 senedir aktif olarak bilişim sektöründe çalışmalar yapmaktayım. Bu süğreç içerisinde çok çeşitli konularda kendimi geliştirme amacında olduğum için birçok farklı eğitim kurumundan, diplomalı eğitimler almaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bursa'nın Nilüfer semtinde ikamet etmekteyim. Şimdi veni biraz daha yakından tanımanız için maddeler halinde kendimi tanıtacağım...
Aldığım Diplomalar
BilgeAdam Web ve Grafik Tasarım Diploması
Nilüfer HEM Web ve Grafik Tasarım Diploması
Özel Hergün Eğitim Kurumu Bilgisayar İşletmenliği Diploması
Almakta Olduğum Eğitimler
Kullanabildiğim Programlar ve Seviyem [5 Yıldız Üzerinden]
Webmaster Olarak Sunduğum Profesyonel Hizmetlerim
Daha Önce Bu Sektörde Profesyonel Bağlamda Çalıştım mı?
Evet çalıştım. Ankara'da bulunan Yasbit firmasının web ve grafik tasarım departmanı sorumlusu olarak 4 ay kadar hizmet verdim. Maaş ve patronun bize karşı yanlış tutumu sonucu kısa süre içerisinde işi bıraktım.
çalışmalarım ile sizlere kısa CV^'mi sunuyorum. İsteyen firmalar, daha detaylı CV'mi isterlerse mail adreslerini konuya yazabilir ya da özel mesaj atabilirler. Bu işte kesinlikle en iyisi benim demiyorum. Gideceğim firmada ekip çalışması ile kendimi çok daha ileri götürmeyi hedeflemekteyim.
İyi Günler Dilerim...
MAİL İLETİŞİM: sezgintasarim@hotmail.com.tr
30.09.1991 doğumluyum. Lise mezunuyum ve askerliğim Aralık 2014 yılına kadar tecillidir. B Sınıfı ehliyet sahibiyim. Yaklaşık olarak 7 senedir aktif olarak bilişim sektöründe çalışmalar yapmaktayım. Bu süğreç içerisinde çok çeşitli konularda kendimi geliştirme amacında olduğum için birçok farklı eğitim kurumundan, diplomalı eğitimler almaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bursa'nın Nilüfer semtinde ikamet etmekteyim. Şimdi veni biraz daha yakından tanımanız için maddeler halinde kendimi tanıtacağım...
Aldığım Diplomalar
BilgeAdam Web ve Grafik Tasarım Diploması
Nilüfer HEM Web ve Grafik Tasarım Diploması
Özel Hergün Eğitim Kurumu Bilgisayar İşletmenliği Diploması
Almakta Olduğum Eğitimler
- Bilişim Eğitim Merkezi - Php, Mysql Uzmanlığı Eğitimi
- Bilişim Eğitim Merkezi - Web Programcılığı Eğitimi
Kullanabildiğim Programlar ve Seviyem [5 Yıldız Üzerinden]
- Adobe Photoshop [4 Yıldız]
- Adobe İllustratör [2 Yıldız]
- Adobe İndesign [4 Yıldız]
- Adobe Flash [Action Script Hariç 4 Yıldız]
- MS Office Yazılımları [5 Yıldız]
- FTP Yazılımları [5 Yıldız]
Webmaster Olarak Sunduğum Profesyonel Hizmetlerim
- Web ve Grafik Tasarım Çalışmaları [HTML, CSS, PHP, PSD, Aİ, İD v.s v.s]
- Wordpress Kurulum, Geliştirme
- SEO Çalışmaları ve Danışmanlığı
- Özgün içerik [Makale] Çalışmaları
- Sunucu Yönetimi
- Bilişim Sektörü Canlı Destek Uzmanı
Daha Önce Bu Sektörde Profesyonel Bağlamda Çalıştım mı?
Evet çalıştım. Ankara'da bulunan Yasbit firmasının web ve grafik tasarım departmanı sorumlusu olarak 4 ay kadar hizmet verdim. Maaş ve patronun bize karşı yanlış tutumu sonucu kısa süre içerisinde işi bıraktım.
çalışmalarım ile sizlere kısa CV^'mi sunuyorum. İsteyen firmalar, daha detaylı CV'mi isterlerse mail adreslerini konuya yazabilir ya da özel mesaj atabilirler. Bu işte kesinlikle en iyisi benim demiyorum. Gideceğim firmada ekip çalışması ile kendimi çok daha ileri götürmeyi hedeflemekteyim.
İyi Günler Dilerim...
MAİL İLETİŞİM: sezgintasarim@hotmail.com.tr