can sıkıntısından ortaya çıkan çalışmalar

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Arkadaşlar selamlar ;
Bugün çok mu aylak vaktim vardı yada ne zamandır ps de çalışmıyorum unuttum mu acaba diye meraktanmıdır :allalla:, öylesine çalışmalar yaptım .. Belki çok uğraş gerektirmediler ama paylaşmak istedim sizlerle. İsteyen istediğini alıp kullanabilir :) :cool:
Çalışmalarda çiçek brushları hariç diğer hepsi kendi yaptığım brushlardır.Kurbağayı da biraz animasyon karakterlerine benzetmeye çalıştım elimden geldiğince.. Gözler olmadı biliyorum ;)

gezegen

Üye
Tepki
16
Aslı, ilkinin efekti, görünümü gayet güzel. (Bayan da çok güzel bu arada!) Ancak ordaki yazıların varlığını anlayamadım. Yazıtip seçimi zaten kötü. Yazıları kaldır bence, yazısız gayet güzel bir çalışma. İkincisi de aynı durumda. Yazıtipi kötü, metin zaten öyle. Çok arabesk.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@gezegen

Abi haklısın yazılar arabesk olmuş ama dün melankolik hafif de arabesk hallerim vardı sanırım çalışmalara da yansımış,adı üzerinde can sıkıntısı :) Yazıları silip bugün tekrar eklerim olmazsa .. Font seçimi ile başım dertte zaten :) Yorum için teşekkürler

@grapiksel

Teşekkürler :) Prenses olmuyor ama :allalla: :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@grapiksel

bizi bıdı bıdı ya kovalayacaklar birazdan demedi deme :s8:

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Güzel olmuş Aslı :) İlk çalışmalar bunlar, ben zorlasam bunlar çıkmaz sanırım benden :D :D
Durmak yok, yola devam ki daha iyileri olsun. ;)

Eline sağlık canım. :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@zynp

:biggrin::biggrin: asla durmam can :) niyetimde yok zaten biliyorsun :cool::cool: teşekkürler yorumun için ;)

Yukarı Alt