Canakkale Gezisi Afisi

Sabahattin ÖZLÜ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
3
Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ
Work : Poster
Work Name : Canakkale Gezisi
Number : 1000
Size : 50x70 cm
Tools: Ps Cs-5 & Ai Cs-5

NGraphic

Üye
Tepki
0
Muhteşem olmuş , Saygılar.

Yönetim Notu : Tamamı kalın, tamamı renkli yada tamamı BÜYÜK HARF yazmak yasaktır. Lütfen forum kurallarına uyalım.

dadasmuro

Üye
Tepki
0
Acaba Bu afişi Yapan Arkadaş Bana Yardımcı Olabilirmi Çanakkaleye Gezi Düzenlicem Afiş Hazırlıcam Yardımcı Olursanız Seviniirim

ozgur_avci

Üye
Tepki
2
Merhaba Sebahattin Bey, güzel bir çalışma olmuş, tarihsel doku izleri konuyla uyumlu olmuş.
Bir gezi afişi olduğu için gezilecek yerler hakkında başlıklar ve kompozisyona uygun bir iki yer hakkında görsel kullanılması iyi olurdu düşüncesindeyim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

lana

Üye
Tepki
1
Şehitliğe hiç gittiniz mi bilmiyorum ama afişten anladığım kadarıyla gitmemişsiniz. Afişte duygu göremedim, yaptım oldu duygusu daha ağır gibi..ayrıca her Türk evladının oraya gitmesi şartken bunu 'keyfili bir gezi' gibi göstermek ve fiyatları kocaman kocaman yazmak bence çok itici.
Tabi bu gezi Gelibolu Yarımadasına mı yoksa sadece Çanakkale şehri için mi onu da tam anlamadım. Ayrıca "Grublarda" değil, "Gruplarda" olmalıydı..

Tepki
0
yokluklar ıcınde kazanılan bu zaferı anlatan ıkı genc askerı ve dıgerlerını sayenısde rahmetle anıyorum, fakat bu resim yerıne seyıt onbasının top mermisini tasıyan fotografını koysaydın dahamı ıyı olurdu?
Guzel olmus elıne saglık

Yukarı Alt