Çelsan makina logo çalışması

Tepki
25
bu firma çeşitlie magaza, otel, hastane, okul vs. demir aksamlarını yapan bir firmadır örnek merdivenler için demir korkuluklar yapılıyor
farklı renk alternatifleriyle kısa zamanda hazırladığım logo çalışmalarıdır Öneri ve eleştirilerinizi esirgemeyiniz lütfen müşterime sunmadan sizlere sunmak istedim. herkese ii çalışmalar...

kriptonik

Üye
Tepki
1
bence hepsi çok güzel olmuş ancak ilk 3 çalışmanın benzerleri daha fazla kullanılıyor sanırım o yüzden en alttaki çalışma olurdu benim tercihim.. ellerinize sağlık Dilek hanım

Tepki
25
teşekkür ederim sayın kriptonik doğru söylüyosunuz benzerlerinin oluşu hakkında ama müşteriye aşina olması açısından öyle örneklerde yaptım birde renk konusunda ki tercihinizi de söyleyebilirmisiniz ayrıca 5. çalışmamı sonradan yükledim sanıyorum onu görmediniz birde ona bakın. tekrar teşekkürler...

kriptonik

Üye
Tepki
1
işte 5.çalışmanız hakikaten daha şık görünüyor.. bu çalışmada ç harfinin siyah renkli olduğu 2 seçenek ve çel yazının siyah olduğu 2 seçenek daha çok göze batıyor çünkü diğerlerinde ç harfi pek belirgin gelmedi bana.. ama basıldıktan sonra nasıl durur tam bir fikrim yok.. 4. çalışma da da 3. seçenek renk olarak daha uyumlu olmuş bence..

Tepki
25
@kriptonik
ilahi Kriptonik teşekkür ederim beğeniniz için

kimse beğenmedi galiba çalışmalarımı yorum hiç yok 16 kişi görüntülemiş ama yorum öneri eleştiri hiç bişey yok :(

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
1. resimdeki çalışmalardan mavi renkli olanı..
2. resimdeki çalışmalardan açık yeşil renkli olanı..
3.resimdeki çalışmalardan beğendiğim yok :)
4.resimdeki çalışmalardan yine ilk çalışma olan yeşilliyi beğendim.
Son olarak; son resimdeki çalışmalardan 3.sünü beğendim..

Şimdi diyeceksiniz ki, Buse Hanım bukadar saydınız ama hangisi daha güzel diye..
Ben müşteri olsaydım, 4ü seçerdim.

Ellerinize sağlık. bol çalışmalı ve renkli çalışmalar sunmuşsunuz. Müşteri seçmekte zorlanıcak :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Müşteri olsam ya 2. çalışmadaki ya da 3. çalışmadaki siyah-beyaz olan logoları seçerdim.
Yalnız burda bir akış hatası var.

"çelsan
makina paslanmaz çelik ltd.şti"

İşletmenin pazardaki kimliği bu mu yoksa siz mi böyle yazdınız?
Her iki durumda da kullanım yanlış.

"Çelsan Makina"
"Paslanmaz Çelik Ltd şti."
Gerçi bu da garip bir ünvan oldu ama diğerinden biraz daha düzgün bir kullanım oldu.
Neticede bu firmanın adı "Çelsan Makina mı yoksa Çel.San. (çelik sanayii) mi?

İyi çalışmalar.

Yukarı Alt