Center Hotel | Hayali Logo Çalışmam

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38

Workstation ; Photoshop Cs5
Çalışma Süresi ; 1 saat
Resim Boyutu ; 1920 x 1080

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Öncelikle logolarını Photoshopta çizmek yerine vectörel bir program kullan. CorelDRAW &İllustrator gibi.

Başarılar.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Hocam Illustrator' e hiç hakim değilim. Sanırım eğer böyle bir logoyu Illustrator de yapmaya çalışsam 2 günümü alırdı. :) Çünkü o programı açınca, sanki ben yeniden 4 yıl önceki Photoshop' u yeni öğrenen acemi öğrenciymişim gibi oluyorum. Birçok defa derslerini izliyorum. Hala çalışıyorum ama, mazur görünki aklımdakini Illustrator' e aktarmak Photoshop da ki gibi olmuyor. !

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Bence başlamalısın öğrenmeye Logo dahil bir çok alanda vectörel programlar her zaman ihtiyaçtır.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Hasan YILDIZ

Öğrenmeye başladığımı ve çalışdığımı zaten yukarıda söylüyorum. Benim demek istediğim, bu öyle kolay bir süreç değil. Kafamda tasarladığımı programa dökmek çok uzun zamanımı alacaktır. Onun için şimdilik Photoshop ile devam. Ta ki Illustrator' e adam akıllı hakim olana kadar. O da bir kaç senemi mutlak alır. Öyle basit işler değil zaten bunlar. Sadece Illustrator de değil, şuanda çalışdığım programlar ;

After effects, Premiere, Flash, Dreamweaver, Cinema 4d (senin katkılarınla:)) Indesign, Illustrator, Photoshop. Bunların hepsini bir arada devam ettiriyorum şuan. Hayırlısı bakalım. Hobi olarak kendimi ne kadar geliştirirsem o kadar iyi. :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Hadi Hayırlısı :) Çalışmalara devam durmak veya ara vermek yok :)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
logo siyah beyaz kullanımda da aynı çekiciliği sağlıyor mu
dipnot: geçiş ve gri tonlamalar olmayacak tam siyah ve beyaz olacak
?

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@Hasan Güner

Eğer kastınız buysa, hayır. İğrenç bir şey oldu.

Ama eğer geçişleri ve tonlamaları yeniden verirsek fena durmuyor ;

Yukarı Alt