Sitede aramamı yaptım zaten, lütfen önce düzgün konuşmayı öğrenin siz yeni üyelere bu şekilmi karşılıyorsunuz. Ozaman ben kimseye tavsiye etmeyim siteye siz kaybedersiniz .bir an önce sizinle ilgilensinler önce.....
Sayın grafiker_kml sizi rahatsız eden düzgün konuşma olmayan nedir? Size haraket edilmemiş forum kurallarına dikkat etmeniz istenmiş kaldı ki aramakta olduğunuz linkler de size sunulmuş. Karşılık beklemeden site içersinde paylaşımlar yapmaktayız, kimseyi zorla tutmuyoruz o sizin bileceğiniz mesele, ayrıca sanıyorum bir an önce bu konuşma tarzınızla önce sizinle ilgilenilmesi gerekiyor, saygılar..
Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
Forum üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce, o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular açılamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!
yav anlamıyom adam bişey dememişki neden delleniyolar böyle anlamıyom paylaşımlar çok yardımcı herkezin ellerine sağlık beyler bi ihtiyaç olursa yardım etmek isterim elimde varsa tabi kolay gelsin
Sayın Lokman Gülbahçe, anlamıyorsanız yazmayınız, adama hakaret mi edilmiş, küfür mü edilmiş, sayın buse türüdü forum kurallarına uyulması için uyarıda bulunmuş, neden delleniyorlar demekle neyi ima etmeye çalıştınız bende buna anlama veremedim ???
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.