çiçekli flash saatim

Tepki
7
[flash]http://s7b.directupload.net/images/090213/gbei24fn.swf[/flash]

Arkadaşlar uzun soluklu yoğun :D uğraşlarımdan sonra değişik flash kodlarını aynı sahnede kullanarak yaptığım flash çalışmamı beğeninize sunuyorum :)
Bu arada mouse unuz çiçeklenirse :D şaşırmayın bilin ki Hatice mouse resmetme kodlarını artık öğrenmiştir :D

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Elinize ve emeğinize sağlık Hatice Hanım. İnanıyorum ki ilerde flash da çok çok güzel işler çıkaracaksınız.

Tepki
7
@Abdullah Şahin

Teşekkür ederim Abdullah Bey...Masaüstümde kendi el emeğimle yaptığım bir saate bakarak zamanı öğrenmek hoşuma gidiyor :D

Tepki
7
@Fatih Coşkun

Teşekkür ederim Fatih Bey,çözebilme gayreti içerisindeyim.Bir de sahneleri çoğalttıktan sonra animasyonu birbirine bağlamayı çözebilsem ii olcak.Sadece aynı sahne içerisinde kodları yerleştirmek kolay oluyor....

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Aslında gayet şık bir beceri.Fakat madem bu tür şeylere ilginiz var ozaman Bence derhal AE ye geçme zamanınız gelmiş sizin.Bilin ki kat kat üstün bir zevk alacaksınız yaptığınız çalışmadan.Üstelik ülkemizde pek AE bilen yokken bilenlerden biri de siz olmuş olursunuz.

Başarılar Hatice Hanım...

Tepki
7
@Hakan Dağdeviren

Hakan Bey, teşekkür ediyorum.AE derken Adobe Efeckt enmi bahsediyorsunuz .Flashtan sonra kafayı illustrator a takmayı düşünüyorum :D
Ama o programla neler yapılabileceği hakkında hiçbir araştırma yapmadım eminim o da çok güzel işler çıkartan bir programdır....Tavsiyeniz için de teşekkür ediyorum...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
AE After Effect evet onu kastetmiştim. Tabiki bu bir zevk meselesi : ) Neler yapabileceğini ise youtubeye gönderilmiş hazır çalışmalara bakarak anlayabilirsiniz.

Başarılar...

Tepki
7
@Hakan Dağdeviren

Hakan Bey ,programı indirdikten sonra video izlememe gerek yok :D programın içerisindeyken programı çözebilirim :D .

Teşekkürler..

Yukarı Alt