Çizim deneme

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Merhaba arkadaşlar .. İlk yüz çizme deneyiminden sonra bırakmıştım zor gelmişti. Buradan ilk çizimime bakabilirsiniz. Ardından geçen gün bir çalışma yaparken baktım böyle birşey çıkmaya başladı bu sefer boş vakitlerimde karalayayım dedim bakalım ne çıkacak...

Saçlarla uğraştım çok ama istediğim sonucu alamadım.. Bakalım bir sonraki esintide ne çıkacak karşımıza...

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Alt sağ ve saçın tepe kısmındaki yeşilliğe ve alındaki düm düz saç hattına anlam veremedim :)
Amatörde olsan bu konuda senin kadar yeneteğim yoktur ama eşeltirmeden duramadım :)
Bunların dışında epey uğraş vermissin belli, ama çalışmada şu hissediliyor;
bunu yapan kişi biraz daha uğraşırsa harika işler yapacak! :)

Kolay gelsin...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Erkal ÇOŞKUN

saç modeli öyle :D arka plan yeşil :) ama tabi ben hayal ettim ya saç modelini sanırım ondan oldu
alın konusunda haklısın :) Beceremedim pek
hiç saç çizmeyi denemedim bırak illustratorde elime kağıt kalem alarak da denememiştim :D
Aslında önce yüz çizimi için gerekli teknik bilgiyi almak ve ton gölge konusunda kendimi yetiştirmem gerekiyor
Eleştirilmek çok hoş bende eksiklerimi görmüş kendimi geliştirmiş oluyorum çok teşekkür ederim :) :cool:
Biraz daha uğraşmak isterim ama vakit sıkıntım oluyor..

Bakalım ileride yine bir gün eser bana böyle bir rüzgar o zaman ne çıkacak karşımıza :)

Tepki
6
Açık söyleyim bende yapamazdım herhalde aynısını.Ama madem siz yapmışsınız yorumumu belirteyim.
Uzaktan yada ilk bakışta tamam herşey göze hoş ama incelediğimizde biraz soğuk kalıyor sanki.Renklendirme eksiği var çalışmada.
Çok fazla keskin hat kullanmışsız insan yüzü daha estetiktir diye düşünüyorum.Oran orantıyı iyi oturtmuşsun biraz daha üzerinde çalışırsan sıkılmadan iyi birşey çıkacaktır karşına :)
Tebrikler..

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Ellerine sağlık Aslıcığım :)
Senin şu dede çizimin ne oldu onu renklendirdin mi merak ediyorum :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Ohooo Şerifeciğim tonlama bilmediğim için duvar kağıdı gibi birşey yaptım ondan Bak burada aslında en kısa zamanda vakit ayırıp karakalem, tonlama vb çalışmam lazım :)
Teşekkür ederim yorumun için bu arada :)

Hasan bey yorumunuz için teşekkür ederim... Ben tasarım yaparken sıkılmıyorum nedense hele birde bir iş aldıysam bitene kadar uyumasam acımıyor tabiri caizse.. Fakat işte gündüzleri ayrı bir sektörde ayrı bir iş yaptığımdan vakit sıkıntım oluyor... Şu an bile hala TSE denetimi için işyerindeyim :(

Yukarı Alt