Club Party & Doğum Günü Parti Afiş Tasarımı

Tepki
0
1. Red Fashion Afternoon Party Afiş Çalışması

2.Artemis Club Techno Party (Doğum Günü) Afiş Çalışması

Yorumlarınızı Bekliyorum..

Tepki
5
kusuruma bakma dostum ben her ikisini de vasat buldum ne yalan söyleyeyim.

Her iki çalışmayı da baştan değerlendir bence ilk çalışmadaki siyah beyaz resmi ya kullanma ya renkli kullan ve biraz daha özenli dekupe et. Özellikle ilk çalışmanın altındaki kartlar kalanı güzel bile olsa çalışmayı rezil ediyor bence. Her iki tasarımda gereksiz yere çok çok kalabalık bence.

Birde bu gibi çalışmalarda genelde sponsorlar ve organizasyon küçük olarak en altta kullanılır afişin ortasında organizasyon logosu hoş değil bence. Birde fontlar konusuna da el at derim birthday gamze sahap yazısınınki hoş olmuş ama onun dışındakiler hakkında biraz daha düşün bence.

Topa tutmuş gibi göründü ise kusura bakma kimsenin kötü olmasından haz duymayız isterizki her meslektaşımız çok çok iyi olsun.

Kolay Gelsin

AO Design

Üye
Tepki
2
@Zeki KAYNAK

Zeki beyin görüşlerine tamamen katılıyorum. Bana çok çok önceki çalışmalarımı hatırlattı bu 2 afiş. Benimde baştan sona bütün çalışmalarımı incelersen zaman içinde ne tür gelişme ve değişmeler olduğunu göreceksin. Çok farklı fontlar denemişsin Tabiki bunların güzel olucağını düşünerek denemişsin ama bunlar çalışmayı daha itici kılmış. Çok farklı fontlar çalışmayı çok daha iyi yapmaz. Örneğin son afişlerimde %90 Arial kullanıyorum. Bunları seni karalamak için değil elimden geldiğince yol gösterebilmek için söylüyorum.
Kolay gelsin...

grafikoguz

Üye
Tepki
0
parti kırmızı zorunluluk kırımızı ama afiş rengarenk :) braz daha uyum sağlasan konuya hakim olursun bunun dışında karmaşık biraz ama yine de güzel

Yukarı Alt