@ilkay göen
Sayın Göen,
Dediğiniz gibi Google'da arattım. Bir sürü yayınevi veya haber portalında kitabınızla ilgili haber, tanıtım ve duyuru ile karşılaştım.
Fakat ne yazık ki kitabınız kapağını ve kitap içinden illüstrasyon görüntülerini açık seçik ve net olarak veren bir görüntüye rastlamadım.
Bu site bir grafikerler sitesi ve yapılan çalışmalar resim yükleme metoduyla yükleniyor ve üyelerle paylaşılıyor. Amblem yapan amblemini, illüstrasyon yapan illüstrasyonunu, dergi dizaynı yapan dizaynını siteye koyuyor ve üyelere gösteriyor.
Siz elbette 10 cilt kitabınızı böyle yapamazsınız ama hiç olmazsa seçmiş olduğunuz 5-6 sayfayı da jpg yapıp veya yaptırıp bu siteye yükleseydiniz, çizgileriniz hakkında fikir sahibi olmaz mıydık?
Bizi de google'da açılan sayfalarda sayfa sayfa araştırarak düzgün görüntü aramak zahmetinden kurtarmış olmaz mıydınız?
Siz çalışmalarınıza bizleri burada kolayca ulaştırmazsanız , siz nasıl kendinizi kolayca tanıtıp arzu ettiğiniz sonuca ulaşacaksınız?
Burada iki satır yazmakla kendi tanıtımınızı yapmış olmuyorsunuz. Hele hele filanca linklere gidin demek de uygun bir tanıtım metodu değil.
Umarım eleştirilerimden rahatsız olmadınız.
İyiliğiniz için lütfen dikkate alınız. Siz de kalın sağlıcakla.