Merhaba N.Tr;
Beni bu çalışma ile şaşırttınız, çünkü daha önceki çalışmalarınızda sanırım bu işe yeni başladığınızı yazmıştınız. Bu çalışmaya baktığımda daha prof bir el görüyorum, bu sebeple şu soruyu sormak istiyorum: Karakterlerin çizimleri size mi ait?
Çalışmaya gelelim.
Çalışmamız gayet iyi, temiz bir iş fakat birkaç hatamız da yok değil.
Örneğin "2. geleneksel çocuk şenliği" başlığındaki renk , çalışmada boğulmuş.
Belki o fontu da arkaplandaki renk ile aynı yapıp, fonta 3-4 değerde kontür verip sonucu gözlemlemelisiniz. Ya da çalışmayı berbat etmeyecek bir renkte sarı ton deneyebilirsiniz.
Bunun için Pantone'ye bir göz atın, mutlaka uygun bir sarı ton ile karşılaşacaksınız.
Bu şenlik Pazaryeri haricinde, ildeki diğer ilçelere ve diğer illere kapalı mıdır?
Yani bu "Pazaryeri" tam olarak neresidir?
Sanırım bazı karakterlerin çizimlerinde dolgu olarak pattern kullanmışsınız, bu kısmen iyi bir fikir fakat bu dolgularda bevel var gibi görünüyor, bevel varsa onu iptal edin derim.
Karakterlerde gölge kullanmışsınız, bu güzel olmuş fakat görünürlüğünü biraz daha düşürün bence.
Genel font rengi çalışmadaki hakim renge uygun değil bana göre. Farklı bir font rengi denemelisiniz.
Mesela bildiri fontları için #FFCA40'ı deneyin ve farkı gözlemleyin.
- "Pazaryeri İköğretim Okulu" yazmamız gerekir.
- "Çarşı meydanı" şayet bir özel isim ise, yani bir meydana atanmış isim ise "Çarşı Meydanı" olarak yazmamız gerekir.
Son olarak "Teşriflerinizi Dileriz" yerine "Teşriflerinizi Bekleriz" yazarsak literatüre daya uygun olacaktır.
İyi çalışmalar dilerim.