cod0key

hastam

Üye
Tepki
0
Sayın Codokey,

Kafama göre takıldım diyorsanız, o zaman yorum da istemek yanlış olur bence. Kimse kafanızdan gecenleri bilemez, herşeyde serbestsinizdir.

Ama çalışmalarınızı herhangibir konuyla ilişkilendirerek çalışırsanız, o zaman yorum yapma imkanımız olur.

Photoshopa daha çok hakim olursun ilerdeki günlerde inşallah.
Kolay gelsin.

cod0key

Üye
Tepki
0
Öncelikle bu işi profesyonel anlamda yapmadığımı belirtmeliyim.Burda kimseye bişi kanıtlamak içinde bulunmuyorum.Sadece yaptıklarımı diğer PS sevenlere göstermek ve yeni Ps'ye başlamış olan arkadaşlara neler yapabileceklerini göstermek amacıyla paylaşıyorum.Yorum yapabilir veya yapmayabilir siniz bu sizin tercihiniz.Ayrıca verdiğin fikir içinde çok teşekkür ederim.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Şimdi " cod0key" size izninizle bir soru soracağım:

Bu nedir, ya da bu uygulamaya başlarken "Bugün Şunu Yapayım." diyip ne yaptınız ?
Ya da bunu dediniz mi?

Ben PS'ye yeni başlayan biri olarak PS'de böyle birşeyin yapıldığını uygulamanız vasıtasıyla gördüm buraya kadar tamam, yalnız gördüğüm bu şey nedir?

Yaptığımız ya da yapacağımzı şey , çok basit bir uygulama da olsa etüd de olsa ona bir isim vermeliyiz, ya da herhangi bir amaca hizmet etmeli, bir ana tema, bir espri,bir anlam...
Ya da serbest çalıştım diyorsanız denildiği gibi neyi neye göre yorumlayacağını kimse kestiremez, kimse yorum yapmak zorunda değil burada haklısınızdır, yalnız yorum yazmak isteyenlere de yardımcı olmak istemez misiniz ?
Profösyonel olmadığınızı yazmışsınız, affınıza sığınarak yeni başladığınızı tahminle yazabilirim ki yukarıda bir çalışmada olması gereken ana değerler PS ye yeni başlayan bir kullanıcının ilerleme katedebilmesi için olmazsa olmazlardandır.

"hastam" size belki bunu bildirmek istemiştir.
Farklı çalışmalarınızı da görmek isteriz, başarılar.

cod0key

Üye
Tepki
0
Evet hakan abi yaptığım bu çalışma her yönüyle serbest ve isimsiz :).Yorum işine gelince sadece beğenip beğenmediklerini görmek istedim.öyle ağım şahım yorum beklemiyorum tabiki de..Yukarıdaki çalışmada ana fikir yok.Sadece avatarda kullanmak amacıyla yapmıştım.

Eğer hata yaptıysam kusura bakmayın.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Hayır hatadan ziyade sadece birşeyler yapmak istiyorsak hepimiz onu en doğru yoldan yapmalıyız demek istedim.
Hepimiz sıfırdan başladık ve öğrenmeye devam ediyoruz, hatalarımız oluyor malum.
Amacımız bunu en aza indirmek bilirsiniz işte.
Yeni çalışmalarını bekleriz.

Yukarı Alt