Corel Draw X5 FONT - Bitstream Font Navigator

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Çalıştığım iş yerinde özellikle Adobe ve Corel programaları çok yavaşladığı için windows un kendi font klasörünü sadece windows fontları kalacak şekilde sildim. Adobe programları ile ilgili font navigasyonunu sağladım fakat Corel programları ile özellikle Corel DrawX5 progmramı ile bu navigasynu sağlayamadım. Bitstream Font Navigator programı da çalışmadığı için de şu an çaresiz durumda kalakaldım öylece yaa fontları tekrardan windows font klasörüne atacam yada sizin yardımlarınızla bu sorunu çözeceğiz. TEŞEKKÜRLER.

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@b3krkdk

CorelDRAW Graphic Suite Paketi üzerinde gelen; Bitstream Font Navigator
uzun süreden beri CorelDRAW versiyonları için kesin çözüm olmaktadır,
sanırım sizde mevcut değil, o zaman farklı bir çözüm üretmemiz gerek;
Şener Canöz'ün paylaşımı olan;
Fontları sisteme yüklemeden kullanmak isteyenlere > TIKLA
konusu tam sizin aradığınız olsa gerek,
faydalı olması dileğiyle,
iyi forumlar.​

b3krkdk

Üye
Tepki
91
İlginizde ve verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkürler Murat Bey. Uzun zamandır farklı bi forumdaydım ilgisizliklerinden ötürü bu forumu aradım ve buldum iyi ki bulmuşum.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Ama böyle bahtsızlık olmaz, program açılıyor fontları çağırıyorum program hata verip kapanıyor. :(

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Herşeyi kapat yada sadece internet gezginini kapat ondan sonra aç font programını.
Ram düşük olduğunda bunu yapabiliyor.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Çok teşekkürler. Öneriniz denendi ve program çalıştı ama sonra pc kendini yeniden başlattı. Yeniden açıldıktan sonra daha da çalışmadı program.

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
Bilgisayarınızda bir sorun olabilir.
İşlemcinizi ısınıyordur, yan kapağını açık bırakın çalışırken, İçini temizleyip (hava tutup) tekrar deneyin derim.
(İşlemci fanını çıkarmayın zira altına termik macun sürmeden takarsanız işlemciniz daha çabuk ısınıp yanabilir)

Kolay gelsin.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
hayırlısı artık bende sizin gibi düşündüm artık işlerin biraz hafiflediği bi zamanda açacağız içini...

b3krkdk

Üye
Tepki
91
Kim hangi programları kullanıyor, hangilerini öneriyor. Küçük bi temizlik yaptım hazırım bekliyorum. Programı indirip başlayacam.

b3krkdk

Üye
Tepki
91
YARDIMMM bugün bu konuyu halletmem gerek artık yoksa tekrardan fontları (7000 den 3500 e indirdim) windows font type dosyasına atmak istemiyorum.

Yukarı Alt