Corel12'de Clonlama var mı ?

Tepki
0
Corel 12'yi kullanıyorum. Derslerde clon özelliğinden bahsediliyor. Ancak ben bu özelliği ilgili menüde göremiyorum. Sebebini yazarsanız sevinirim.

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Merhaba,

Şuanda Corel X3 ve X4 kullandığım için Corel 12 deki edit menüsünde clone özelliğinin olup olmadığını hatırlamıyorum. Fakat aşağıda göstereceğim yol ile ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Tools Menüsünden Options Seçeneğini tıklayın.
Açılan pencerede sırasıyla Workspace / Customization / Commands Menüsünü bulun ve tıklayın.
Sağ taraftaki Menü seçeneğinden Edit menüsünü seçin ve altında Clone özelliğinin olup olmadığını kontrol edin.
Eğer Clone özelliği var ise dilerseniz Shortcut Keys bölümünden bir kısayol atayabilir veya Clone seçeneğini seçerek sayfanın içine bir menü olarak sürükleyebilirsiniz.

Eğer bu anlatım sizin için yeterli olmadıysa daha uygun bir zamanımda resimli olarakta anlatmaya çalışırım.

Saygılarımla
Serkan BAYSAL

Tepki
0
Serkan Bey, çok teşekkür ederim.
Anlattığınız şekilde yolu izledim ve uyguladım. Sonuçda Corel 12'de clone özelliği olduğunu uygulamalı olarak anlamış oldum. Ayrıca bana farklı bir derste vermiş oldunuz.

Saygı ve muhabbetlerimle...
Cemal TEKİNIŞIK

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Merhaba Cemal Bey,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
Corel hakkında takıldığınız noktaları tekrar tekrar forum içerisinde uygun konu başlığı altında sormaktan hiçbir zaman çekinmeyiniz. Elimizden gelen desteği vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Saygılarımla
Serkan BAYSAL

Yukarı Alt