Corelde Contour Sorunu

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Öncelikle merhaba arkadaşlar , bir bayrak çiziyorumda , bayrağa bir yazı yazacağım ve buna kontur vereceğim. yazı fontunu seçtik ama çok iç içe karakterler. bu yüzden başta shape tool ile ayırdım harflerin arasını açtım biraz. sonra yazıyı convertleyip contouru verdim. Ama nedense bütün harflere vermedi contouru. 2-3 harfe contour vermiyor. Arkadaşlar konuyla alakalı bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. İşi bu gün yetiştirmem gerekiyor.

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba Hüseyin, harflere tek tek kontör vermeyi dene, bu arada kontör ayarlarını yapıyorsun değil mi?

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Kürşad Bey Ve Danışman Bey yardımlarınız için teşekkür ederim. Müşteriyi fonttan vazgeçirmek en mantıklısı oldu. :D

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Fontun da sorun var senin Hüseyin onu convertleyince de sorun çıkartır bazıları o şekilde en mantıklısını yapmışsın ;)

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
@grapiksel

Teşekkür Ederim.Banada öyle geldi. Bir çalışmada fontu değiştirdim , diğerinde de contoursuz yazdım yazıyı. Bir sorun teşkil etmedi. :)

Tepki
26
@grapikselSizce çözüm mü? Bana göre değil... Müşteriye "yapamıyorum" demek bir grafikeri mesleğinde geri götürmez mi? Ya da ileri götürür mü?

Yukarı Alt