Corelde logo çizmek YARDİM

Tepki
0
s.a herkeze gercekten cok yararli bilgiler var 2gundur sitede geziyorum cok yararli bilgiler var
ben,im sorunum su logoyu cizmek yaridmci olacka arkadas varsa cok m.olurum hasan guner arkadasimizin işleri oldugundan yardimci olamadi ama bir 2 sey gosterdi onada tskllerimi sunarim​

arkadaslar bu logo cizmeyi orenmem gerekiyor yaridm ederseniz cok m.olurum pmile iletişime qecelim lutfen
yaridmlarinizi bekliyorum saygilarimla.....​

Tepki
0
arkadaslar kimse bilmiyomu yada yardimci olmakmi istemiyolar anlamadim sadece 30dakkasini ayiracaklar bu işi öretmek için lutfen :)

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
@BLueBlaCK_06
merhabalar

Hasan bey size konuyla ilgili bir link yollamış zaten bu linki inceleyip aynı zamanda corel bölümündeki diğer derslerede bakarsanız sorununuzu çözmüş olursunuz. Kimse bilmiyormu yada yardımcı olmak istemiyormu yazmışsınız, sitenin ve buradaki tüm üyelerin amacı birbirlerine yardım etmek ve bir şeyler paylaşmaktır.

iyi günler dilerim...

Tepki
0
yasemin hanim o dediqi yeri 10 kere inceledim ama ordaki konuyla bitmiyo iş sadece pcme baglanim teamla bana bu işi 15 dakka gosterecek arkadas ariyorum ondan boyle bi konuya deyindim kimse yanliş anlamsin bunu orenmek istiyorum ve yardim istiyorum......saygilarim

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
89
Corel de logo çizmek için özel bir ders olacağını zannetmiyorum. Bence ilk olarak corel in menülerini , genel kullanımını , bazı kısayollarını araştırıp öğrenin. Sonrası ise hayal gücünüzü kullanıp öğrendiklerinizi uygulamaya dökmekdir. Herhangi biri sisteminize bağlanıp size bir kaç bişi gösterse ne kadar faydalı olabilir ki. Siz artık onun mantığıyla kullanmaya ve çizmeye çalışırsınız. Yani corel i arkadaşın göstereceği münüler, kısayollar ve püf noktalardan ziyade genel bir bütün olarak düşünüp o noktada çalışmalısınız.

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
Tepki
0
isterseniz resmi atın ben yapayım ancak çok zor bir şey değil. arkaplana resmi koyun. Resmi kilitleyin sonra yuvarlakları yapmadan çizin shape tool ile yuvarlakları yapın

Tepki
31
komik bir istek herkese tek tek yardım yapılmasına imkan ve zaman yetmez oyüzden yapmak istediğiniz bişey varsa resmi ekleyin ben bunu nasıl yaparım diye sorun anlatalım
diğer bilmeyenlerde varsa bu konuda eksiklerini görsünler

Yukarı Alt