corelde tablodaki fontların boyutu nasıl verilir

2kral

Üye
Tepki
0
başlıktan da anlayacağınız üzere corelde tablodaki fontların boyutu nasıl verilir.veya başka font nasıl kullanırım deniyorum ama aolmuyor sanırım tablo olduğundan dolayı bir yolu var mı acaba:(

2kral

Üye
Tepki
0
kimse bir şey bilimiyor mu acaba bu konu hakkında kimsenin başıuna daha önce böyle bir şey gelmedi mi yoksa ?????

rhinokurt

Üye
Tepki
11
Tablodaki yazıyı seçince üstteki çubukta font ve font ebatı değiştirme kutusu çıkmıyor mu?

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@2kral

@2kral

@rhinokurt

@2kral

Bir resmi yada tabloyu exel veya world den kopyalayıp ve corel sayfasına alabilmek için önce; edit bölümünden paste special bölümü var orayı tıklayıp açılan pencerede bitmapt sekmesini göreceksiniz, onu tıklayarak ve tamam dediğimizde resim / tablo orjinal boyutunda corelde! Tablolar içinse yine aynı yöntemi kullanıyoruz ama son bölümde picture (Enhanced Metafile) yazanı seçerek ve tamam dediğimizde, tablomuz Corel 'de...
Yazılarla (text 'lerle) rahatlıkla oynayabilir tabloya müdehale edebilirsiniz, tablonuz size çizim olarak gelmiş olacaktır,
Şimdiden kolay gelsin, Faydalı Olması Dileğiyle...

2kral

Üye
Tepki
0
çok teşekkürler anlatımınız için ama ben corelin tablo yapıcısıyla yapmaya çalışmıştım çok uğraşmıştım ama yazıları tek tek değiştirmek gerekiyordu ben de mecbur öyle yaptım bi dahakine söylediğiniz yoldan yaparım teşekkürler....

Yukarı Alt