Corelde yazıları ayırmak

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Arkadaşlar corelde yazıyı birbirinden nasıl ayırabiliriz. mesela HÜSEYİN yazdık. bunu Ctrl + Q ile convertledik. bundan sonra bir şey daha yapıyorduk ama pek bilmiyorum .Yazıyı harf harf ayırabiliyorduk. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Convertlemeden önce Ctrl + K yaparsanız ayırırsınız. Convertli yazıda ise F10 yaparsanız yazıyı aktif hale getirir, bunun öncesinde yazıyı Ctrl + D ile çoğaltmanız gerekiyor. Bazen bu yolu kullanıyorum ben. O zaman üzerinde silerek harfleri yerinden oynatıp değiştirebilirsiniz. Ama sanırım sizin bahsettiğiniz ctrl + K olayı. Umarım doğu anlamış ve anlatmışımdır.

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. :D İsmail kardeşim , Ctrl + K ve Ctrl + L yazmış . bazı arkadaşlar bende dahil Ctrl + L nin niye yapıldığını anlamamıştır belki. kurcalayarak öğrendim. Ctrl + K ile ayırdığımız yazıları tekrar bir gurup haline getirebilmek için Ctrl + L yapıyoruz. ;)

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Evet ondan işte tam anlatamadım galiba :) Hüseyin kardeşimiz açıkladı. kolay gelsin.

muratata

Üye
Tepki
1
istenilen yazı yazıldıktan sonra sadece F10 tuşuna basarak şekilde görünen noktalar ile tutup istediğimiz harfi istediğimiz yere götürebiliyoruz.

Yukarı Alt