Crep Rock Grubu Logo Çalışması

namtar

Üye
Tepki
0
Merhabalar öncelikle,

Aranıza yeni katıldım sayılırımda sayılmamda diyebilirim :)

2009 da kurulan bir rock grubu için logo çalışması yapmaya çalıştım. logo hakkında düşüncelerinizi eksileri artıları benimle paylaşabilirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler!..

Tepki
0
Gitarı yazıyla bir bütün hale getirirsen daha güzel olabilir. Ben oldum olası logolarda yazının önplanda olmasına karşıyım. Sanırım sen yazının olması istiyorsun bunun yerine gitarı harflerle içiçe kullanabilirsin. (R'nin bacağı gibi)

ya da R'nin içindeki boşluğu gitarla verebilirsin. gitar şekliyle. Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum gitarın gövdesine falan ne dendiğini en iyisi şöyle göstereyim.

namtar

Üye
Tepki
0
tavsiyen için teşekkür ederim o şekilde de bir tane yapmayı deneyeceğim :)

bluespy66

Üye
Tepki
0
Gerçi gurubun tarzını bilmiyorum ama aradaki dalgalı çizgileri kaldırırsanız farklı olabilir ama bence akılda kalıcı bir logo olacağa benziyor kolay gelsin.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Genel olarak amacına uygun bir logo olmuş diyebilirim. Amaç bir rock grubuna logo yapmaksa logo da biraz standart dışı, çılgın olmalı değil mi :)
Gözüme çarpan ve arkadaşların da söylediği birkaç hususu toparlayayım müsadenizle;

Gitar ya "CREP" yazısının yanında yada belirtildiği gibi bir harfin üzerinde daha belirgin olabilir.

Dalgaların kaldırılması fikrine katılmıyorum ayrı bir hava vermiş.

Logo sanki bir grafiti çalışmasına benziyor ve bu güzel birşey. Logunun dışındaki beyaz gölgeleri yoğunlaştırıp bu etkiyi artırmalısınız...

Bunların dışında güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık. Bu arada aramıza hoşgeldiniz. :)

namtar

Üye
Tepki
0
Gerçi gurubun tarzını bilmiyorum ama aradaki dalgalı çizgileri kaldırırsanız farklı olabilir ama bence akılda kalıcı bir logo olacağa benziyor kolay gelsin.
grubun tarzı nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor :) heavy metal değil kendileri ama tarzını söylemek gerekirse onların soft rock diyebiliriz

tavsiyen için teşekkür ederim...

--------------------------------------------------------

Genel olarak amacına uygun bir logo olmuş diyebilirim. Amaç bir rock grubuna logo yapmaksa logo da biraz standart dışı, çılgın olmalı değil mi
Gözüme çarpan ve arkadaşların da söylediği birkaç hususu toparlayayım müsadenizle;

Gitar ya "CREP" yazısının yanında yada belirtildiği gibi bir harfin üzerinde daha belirgin olabilir.

Dalgaların kaldırılması fikrine katılmıyorum ayrı bir hava vermiş.

Logo sanki bir grafiti çalışmasına benziyor ve bu güzel birşey. Logunun dışındaki beyaz gölgeleri yoğunlaştırıp bu etkiyi artırmalısınız...

Bunların dışında güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık. Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
tavsiyen için teşekkür ederim beyaz gölgeleri yoğunlaştırma konusunda bende ikilemde kalmıştım böyle mi bıraksam diye ama şimdi daha güzel oldu teşekkürler :) oj bulduk be bu arada :)

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Hocam açık olmak gerekirse çalışman logo olamamış, İlla faxdan geçmeli logo dediğin demesem de transparan ve import edilmiş görsellerle oluşan bir çalışma bu. Ayırıcılığı yok zeminden bağımsız düşünülemez bir yapıda.

İnternetten örneklere bakıp sil baştan yapman daha doğru olacak kanaatindeyim.

Kolay gelsin.

Yukarı Alt