B blackcode Üye Kayıt 11 Nisan 2009 Mesaj 1 Tepki 0 13 Ekim 2009 #1 Tam zamanlı çalışacak dekupe yapıcak elemanlar aranıyor. Kağıthane / İstanbul irtibat : tmshkn@gmail.com
Tam zamanlı çalışacak dekupe yapıcak elemanlar aranıyor. Kağıthane / İstanbul irtibat : tmshkn@gmail.com
Ç Çömez Üye Kayıt 25 Ağustos 2009 Mesaj 4 Tepki 0 13 Ekim 2009 #2 Belirtmiş olduğunuz mail adresine mail attım herşey için olumlu yada olumsuz çok teşekkür ederim... Mete Tamer
Belirtmiş olduğunuz mail adresine mail attım herşey için olumlu yada olumsuz çok teşekkür ederim... Mete Tamer
A ayhanozay Üye Kayıt 29 Mayıs 2009 Mesaj 3 Tepki 0 15 Ekim 2009 #3 Merhaba; Detaylı açıklamayı e-posta adresinize gönderdim. Cevabınızı bekliyorum. İyi Çalışmalar!
nuriQocca Üye Kayıt 22 Temmuz 2009 Mesaj 219 Tepki 5 15 Ekim 2009 #4 detay almamız mümkünmüdür? çağLayan'da yım benim içinde iyi olabilir.. iyi çalışmalar... e-mail: benimmsnimbudur@hotmail.com
detay almamız mümkünmüdür? çağLayan'da yım benim içinde iyi olabilir.. iyi çalışmalar... e-mail: benimmsnimbudur@hotmail.com