deneme çalışmalarım

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
photshopa ilk başladığımda hep böyle şeyler yapardım. ama şimdi böyle şeyleri bırakıp daha ticari çalışmaya başladım. :D o zamanlar her tasarıma imza atıyordum. ama şimdi onu da bıraktım.yorumlarınızı bekliyorum.

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Bu gibi efektleri afişlerde kullanabilirsin... Emeğinize sağlık zamanla daha iyi işler çıkartacağınıza inanıyorum.. Durmak yok, çalışmaya devam ;)

Tepki
0
Emeğinize sağlık. Bende tasarıma çok meraklıyım nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
bunlarda kullandığım bazı tarzlar izlediğim dersler sayesindedir. öncelikle ben tasarım yapmadan önce şöyle bir düşünürüm ne yapacağım gibisinden fln. sonra bu iş için gerekli grafikleri internetten toplar başlarım tasarıma. mesela birinci çalışma
1. tuğla duvar resmi buldum.
2. yer çatlağı resmi buldum. bu çatlağı çoğaltara tüm ekrana yaydım.
3.burn tool aracını kullanrak tuğla duvara hafif bir siyahlık verdim.
4. yazınızı yazın ( hazır çatlaklı olan fontlar var isterseniz onu kullanın isterseniz yazıyı yazıp silgiyle siz çatlak verin.)
5. yazıya stroke verin siyah
6. hafiften kırmızı bir drop shadow uygulayın yazıya.
7.kiremit duvarda yazının altını burn tool ile yakın az şekilde
8.kan resmini yazının boyutuna getirip uygulayın. uygulamada layer ayarlarıyla oynamanız yararlı olacaktır.
9. hazır fırçalarla insanları ve kedi + fareyi ekleyebilirsiniz.

umarım yardımcı olabilmişimdir. eskiden çok fazla sorardım bu tür şeylerin nasıl yapıldığını birilerine ama kimse cevap vermezdi. o onların havalarından mı yoksa üşenip te yazmamalarından mı bilmem ama açıkçası çok kızardım. sanki söylese ölecek derdim. kimseyi kendi durumumda görmek istemem. :D takıldığınız bir şey olursa istediğiniz zaman mesaj ile sorabilirsiniz.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba;
Bahsettiğiniz gibi çalışmalarınız başlangıç sevyesinde, yani bir programda yeniyken en fazla ne yapılabilirse o kadar.
Güzel, hoş.

Yalnız ben bunları yazmak için inmedim aşağıya.
Şunu yazmak istedim:
Bir çalışma ancak altına yapanın imzası atılınca anlam kazanır.

Önem derecesi Çok Gizli olan bir kağıttaki emrin yalnız altına ilgili Daire Amirinin imzası atılınca yürürlüğe girmesi gibi.
Yani?
İmza yoksa önem de yok.
(açık sır)

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
Teşekkür ederim. konuya farklı bir bakış açısıyla bakmamı sağladınız. İnsanın bakış açısını değiştirmesi bazı şeyleri öğrenmesini sağlar.

Yukarı Alt