deneme kapak çalışmaları

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
deneme amaçlı yaptığım kapak çalışmaları, değerli yorumlarınıza...

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
2 nolu çalışmayı daha çok beğendim mehmet bey elinize sağlık diyorum.

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
@Sedat Gül

çok teşekkürler sedat bey. beğendiğinize sevindim :) çalışma deneme amaçlı yazmıştım. iş denemeden çıktı ciddiye bindi. 1 no'lu çalışma beğenildi ve kitap içerikleri hazırlanıyor. iş bizde kaldı yani :D

nns1904

Üye
Tepki
0
çok başarılı çalışmalar fakat bir kaç nacizane tavsiyem olacak,bir grafiker gözüyle;
1 çalışmadaki yazı biraz sıkışmış gibi daha yukarı kullanılabirdi,
2.3. deyse yazarın adının yazdığı mavi renk uyumsuz görünüyor.
4.en beğendim,kuşlar 3 boyutlu yapılabilirdi,yada biraz gölge verebilirdiniz
kolay gelsi,n,çok başarılısınız,başarılarınızın devamını dileirm

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
@nns1904

teşekkürler yorum ve öneriler için... 1. çalışma beğenildi ve onaylandı. kitap içeriği ve kapak hakkında bilgi vereyim;

kitap içeriği ilköğretim öğrencilerinin duygu yüklü mektuplarından oluşuyor. kimi hayalini yazmış kimi umutlarını, kimi bir kaç satır kimi iki üç sayfa.

bir kaçını okudum. yazılan yazılar ne kadar olursa olsun içinde sakladığı umut ve hayaller çok büyük. kapaktaki yazını küçük sıkışık tutulması o yüzden. üstte bulunan balonla uçan çocuk figürü de bir kaç küçük hediyenin, küçük bir ilginin çocukların gelecek için ne gibi hayaller kurabileceğini simgeliyor. kimsenin umutları bitmesin, bitmesine de izin vermeyelim...

bir mektuptan küçük bir bölüm;

....bir sorunumuz olunca bizimle beraber oturup sorunumuzu çözmeye çalışıyorlar. Bize SBS’ye yönelik kitaplar verdiler ve her hafta test veriyorlar. Soru çözdüğümüzde anlamadığımız sorular olunca öğretmenlerimiz çözüp bize anlatıyorlar. Bu da çok hoşuma gidiyor, çünkü bizimle ilgilenip bize saygı duyuyorlar. Ders çalışınca bize hediye olarak sosyal faaliyetler yapıyorlar. Öğretmenlerimiz bizim için çırpınıyorlar. Bu yüzden de emeklerini boşa çıkartmayacağım......

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Mehmet ÖZDEMİR

Keşke her çocuğumuz bu şekilde bir kafa yapısına sahip olabilse ve her öğretmenimiz bu şekilde ilgi gösterse...

Temennim bu yönde...

Yukarı Alt