Deneme Kurumsal Kimlik 3

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
adam zaten forumdan uzaklaştırılmış :)

dediğin gibi hepsi çalıntı tasarım :)

ayilmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
2
@Emre DEMİRCİ

kanıtlayın arkadaşım kanıtlamadan kimseye hırsız muamelesi yapmayın eminim ki bu o çocuğun kendi tasarımı sizde kıskançlığınızdan anca... neyse

@grapiksel

o kadar mı hoş?

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
@ayilmaz

bunların benzerini gördüm ras gelirse kanıtlarız arkadaşım. demekki sen o kadar araştırma için de değilsin yoksa bir göz aşinalığın olurdu.

ayilmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
2
@grapiksel

yav arkadaşım bulup koyacaksın ozaman anladın mı önce bul deki aha bu ahada bu seninki aynısı çalmışsın kamilliğin alemi yok anlıyonmu herkes senden kötü tasarım yapacak değil elbet senden kat kat iyileride vardır zaten bana görede tabelacının tekisin

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@ayilmaz

' Kanıtlayın Arkadaşım ' demişsiniz. durun kanıtlayalım..

Çalışmanın iletişim bilgileri kısmına bi bakar mısınız ? www.ahmetyilmaz.com diyor. Bu sizin isminiz değil mi ? Ayrıca neden bu arkadaş sizin çalışmanızı paylaşsın ki ? Yoksa bu çalışmalar size mi ait ? Peki siz nerden emin olabiliyorsunuz o çocuğun kendi tasarımları olduğuna ? Hadi onu bunu geçtim de bu arkadaşları kıskanç olduğuna nerden kanaat getirdiniz ? Kusura bakmayın da ne oluyor burada ?

ayilmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
2
@Hasan YILDIZ

evet tanışıyoruz onunda adı ahmet benimde konu bu değil dostum benimde mail adresim bu değil zaten boş konuşmanın luzümu yok

5million bi kişiyi ifşa ediyor https://www.grafikerler.org/kisisel-ve-genel-calismalariniz/39667-yaptigim-film-afisi.html son sayfayı okuyun görürsünüz ve bu yüzden olsa gerek siliniyor ve üstüne üstlük hırsız konumuna düşürülüyor ben diyorum ki adam birini belgelerle bilmem neyapmış sonra bu iki arkadaş özellikle emre bilmem ne nickli arkadas bu adamın yanında olacağına hırsızı desteklercesine yorumlar yazıp üstüne üstlük 5millionun çalışmalarına girip grafiksel tabelacı arkadaşla birlikte çalıntı yazabiliyorlar ve hunharca ortaya kanıt koyamadan bence bundan sonrası hangi hesap hangi hesaba ait olmamalı çünkü bu konuyu saptırdığınız anlamına gelir yani ortaya kanıt koyamadık bari burdan dem vurayım gibi olucaktır ki öylede olmuştur bence yazmayın daha fazla çünkü batıyorsunuz varsa ellinizde deliliniz alın bakın bu çalışma burdada varmış diyin ve kanıtlayın olay bu kadar basit sakın kıvırmayın

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@ayilmaz

Bu mesajı yazan ayilmaz adlı üye 5million isimli üye ile aynı kişidir. Bu bakımdan dolayı forum kurallarını ihlal etmiş bulunmaktadır. Gereğincede forumdan Süresiz uzaklaştırılmıştır.

İyi Forumlar dileriz Grafikerler.org kullanıcıları...

Yukarı Alt