Deneme logo

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Arkadaşlar merhaba ;

Kenas nickini kullanıyorum canım sıkıldı dedim bir "As Grafik Tasarım" firması olsa :allalla: ona nasıl logo yaparım bir logo yaptım bunu kendim için kullanmaya karar verdim sizce nasıl fikirleriniz rica olunur . ;) Daha geliştirilebilir fakat sanırım beynim durdu biraz..

Tepki
2
ilk etapta bakıldığında 3d duruyor ancak biraz dikkatli bakıldığında gri gölgelikler verilmiş onları biraz daha geçişli bir renk mesela grinin bir tonunda (koyudan açığa yada açıktan koyuya ) gibi daha şık olablirdir .. genede emeğine sağlık hocam...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Renkleri web sitesine uydurmaya çalıştığım için bu kadar soluk çalışmak durumunda kaldım.

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Şirketin konsepti ve sloganından yola çıkabilirsin. Diğer firmalardan farkı nedir, politikası,hedef kitleye yarattığı farklılık nedir mesela. Bu konular üzerinden fikirler edinebilirsin :) İskambil A's ından yola çıkabilirsin şematik olarak :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Hımm farklı bir bakış açısı iskambil A'sı ..Hiç o açıdan bakmamıştım..Denemeliyim .. Aslında bir firma değil aklıma boş zamandan gelen bir fikir ... Ama kendim için kullanmaya karar verdim ..:) ;)

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
bence 3d yi daha değişik bir şekilde konumlandırın derim. yada sadece logo da kullanın. tabi 3 d dediğim gri gölgeler. böyle hem fontu hemde tasarımı boğmuş.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Aslında 3d görüntüsü vermek değildi amacım arkasına gri bir gölge ile vurgulama yapmak istemiştim.. Ama sanırım başarılı olmadı :) denemeler yapıcam üzerinde tekrar

Yukarı Alt