Dergi Çalışmam

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Ufak ama etkili çizgiler..

Amacına uygun bir çalışma olmuş...

Ellerinize Sağlık..

Bahar GÖK

Üye
Tepki
9
teşekkür ederim ...
bu arada site düzenine tam alışamadım başlıgı düzeltmişsiniz sanırım birde onun için teşekkürler :)

Tepki
34
emeğinize sağlık... ilk görseldeki spot ışıklar kapanmasaymış keşke ama sanırım onunda bir çöüzümü yok gibi gözüküyor.

Bahar GÖK

Üye
Tepki
9
teşekkür ederim..
spotlar benimde çok hoşuma gitti kapanmasın diye alternatifler denedim ama
en iyisi bu oldu :)

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@Bahar GÖK

Rica ederim.. Zamanla alışacaksınız Bahar Hanım. Diğer çalışmalarınızı da görmek isteriz..

İyi Forumlar..

Bahar GÖK

Üye
Tepki
9
diğer çalışmalara artık tipografiye gereken özeni göstermediğimi itiraf ediyorum haklısınız :)

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
28
çok başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık.değişiklik isterseniz birinci çalışmadaki kutu içerisinde olan ve onun solunda olan büyük yazıları buz mavi yaparsanız daha fazla ilgi çeker diye düşünüyorum.

Bahar GÖK

Üye
Tepki
9
yorumunuz için teşkkrler . dikkat çeksin gibi bi düşünceyle başlamadım tasarıma. Deri konseptine ve zeminde kullandıgım görselin renk kombinasyonuna uydugu için gri tonlarda yazdım yazıları. siyah zeminle oluşturulmuş bu görselde ve deri konulu içerikli bi tasarıma mavi tonlar uygun düşmez die düşünüyorum .
belirtmek istediğim bir noktada açık hava reklam elemanları vs yada reklam kampanyası gibi bi çalışma olsa dikkat çekme konusunda haklısınız , fakat dergi ve okuyucu arasında 30cm (+-2) gibi bi mesafede dikkat çekmek adına insanların gözlerini yormanın bir lüzumu olmadıgını düşünüyorum.
iyi forumlar...

Yukarı Alt