Dergi kapağı çalışmam 2

deerya3

Üye
Tepki
2
[/URL][/IMG] Yorumlarınızı bekliyorum.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Çok karamsar bir çalışma olmamış mı acaba? Belki içeriği anlatmak için böyle siyah ağırlıklı ve mutsuz bir çocuk görseliyle dikkat çekmeyi istemişsiniz ama bende ilk bakışta çok negatif bir etki bıraktı. Hem o çocuk görseli hüzünlü bakışlarıyla daha çok savaş mağduru çocukları anımsatıyor bana...

Ne de olsa konu çocuk, biraz daha renkli en azından soft renklerde çalışılmalı bana kalırsa. O dair içindeki görseller de o şekilde olmamış, sayfaya yedirmelisiniz, çok aykırı duruyor orada. Türkçe font hatalı da ayrı konu.

deerya3

Üye
Tepki
2
Evet çok haklısınız şimdi bende hatalarımı daha net gördüm. yorumun için teşekkürler :)

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
beni rahatsız eden konu yazı karakterleri ve tipografi oldu
Font seçimi, Türkçe karakter sıkıntıları, imla kuralları (baş harflere dikkat!) ve hizalama konularında daha özenli olmalısın
kolay gelsin ;)

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
14
Hasan Güner arkadaşımıza katılıyorum. Yazılar, Türkçe karakter sorunları daha çok rahatsız edici. Dergi kapağından çok çocuğa şiddete dikkat çekme amaçlı bir poster gibi duruyor.

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
916
güzel bir çalışma ama renkleri daha çocuksu renkler yazı karakterini de manuel türkçeleştirebilirdiniz

Yukarı Alt