Dergi tasarımım (izlenimleriniz benim için önemli)

webnet

Üye
Tepki
0
Ben .pdf formatında sanal dergi yapmak istiyorum. İlk deneyimim olduğu için tereddüte kapıldım ve danışmak istedim.Derginin konusunda ne yapmam gerektiğini bulamadım.Rica etsem sizce ne tür konular olabilir.

Ayrıca dergi içeriği hakkında ne tür bir politika izlemeliyim.
kapak Resmi
İçindekiler
köşe yazıları
editörün seçtikleri
bu şekilde

Derginin ismi : Metro kent
Konusu : ?

mstfa

Üye
Tepki
0
kapakların ikiside güzel çalışma ama ilk resim daha çok çocuk dergilerinin kapağını andırmış bnce ikinci resimdeki çalışmayı kullanmalısın.

webnet

Üye
Tepki
0
Hmm teşekkür ederim ama bende ikincisini pek beğenmedim. Bir tane daha kapak çalışmasına başlasam iyi olacak :D

mstfa

Üye
Tepki
0
aslında bnde fazla tecrübeli değilim suan çalışmasına başladığım bi dergi var eleştiri almak çok güzel insan hatalarını buluo ve basarılı olmasına yardımcı oluo dergi kapaklarında görsellik ve sadelik çok önemli göz yorucu olmamalı dediğim gibi ikiside çok güzel ama herkez için görecelik ayrı bi konudur ikinci çalışma daha hoş sn daha iki çalışma yapmışsın ben bir kapak için 10 dan fazla tasarım yaptım. insanların beğenisine sundum. hangisi daha çok puan alırsa o dergi kapağı olacak. :D

webnet

Üye
Tepki
0
evet bende daha iyisini yapanba kadar uğraşırım. farklı olduğunu hissetmem lazım ama bunu için eleştiriye ihtiyacım var. açıklarımı söylersen yardım etmiş olursun :D

Bu da diğer bir tasarım ama buda pek içime sinmedi

mstfa

Üye
Tepki
0
ya aslında iyi çalışma gerçekten çok güzel tek eksiğin yanlış tasarımlar yapman bu son çalışmana bakıldığında daha çok parti afişlerini andırıyor belkide yanlış yorum yapıorum konuyu tam bilmediğim için olabilir.Eğer birgün bende resim eklemeyi öğrenirsem sende benim çalışmalarıma bakarsın benimde eleştiriye ihtiyacım var :D

SNSİZ

Üye
Tepki
1
bence ilk çalışmalardan ikincisi daha hoş duruyor çalışmada sadelik anlatmak istediğini daha çabuk anlaşılmasını sağlıyor ;)

webnet

Üye
Tepki
0
@mstfa

evet :D şimdi anladım yanlış tasarımlar yapıyorum ama bunu neden yaptığımda çok açık. Sunmak istediğim dergi için belirlediğim bir konu yok. Oyüzden önüme gelen tasarımı yapıyorum.
İlk önce dergime bir konu bulmam gerekiyor ama ne dergisi olmalı? ne kadar seçeneğim olduğunu bulmalıyım.

Teşekkür ederim...yardımcı olduğun için

webnet

Üye
Tepki
0
@snsiz

Bencede dahada anlaşılır ama ben kapak olarak fazla sade ve abartısız görüyorum. Bunuda kapaktan sonra gelen 1.sayfa olarak dergide değerlendirmeyi düşünüyorum. Hayrettin olaya biraz renk katmış sanki onun ağzından dinler gibiyiz... zaten derginin açılış konuşmasını bunun üstüne yazarsam ilgi çeker diye düşünüyorum.

muge sayar

Üye
Tepki
0
ilk yaptığına göre 2 ve 3 daha iyi tipografiye dikkat etsen daha hoş durabilir.3. sünde çok dağınık hepsi bir tarafa savrulmuş gibi :)

Yukarı Alt