Dil Kursu İçin Kapak Çalışmalarım

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
M.E.B. logosunun zemini zaten beyazken beyaz bir zemine yerleştirmişsiniz, logonun çevresindeki çizgi ve etrafındaki fazla boşluk çirkin görünüyor. İngilizce dil bilgim yok ama online yazısı On Line olarak ayrılınca hatalı olmuyor mu merak ettim? Teol yazısına gölge mi yoksa kabartma etkisi mi vermeye çalıştınız anlamadım ama iki seçenekte de başarılı değil, eğer kabartma etkisi vermek istiyorsanız kenarlar birleştirilmeli. Alttan üçüncü sıradaki çalışmada yazıları yerleştirdiğiniz karelerin kenarlarındaki kıvrımlar düzgün değil, bu haliyle görsellikten çok uzak duruyor. İlk görselde yaptığınız dekupe çalışması özenli değil, saçlarda kalan beyazlıklar zeminle aykırı renk olduğu için çok sırıtıyor. Teol yazısını üstte ayrı altta ayrı fontlarla kullanmanız kurumsal kimliğe aykırı ve görsellik açısından bir şey kazandırmıyor. Renkler yeteri kadar dikkat çekici gelmedi ama sizin tercihiniz...

asilzade

Üye
Tepki
0
@ZxxxE

Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler. Firmanın isminin açılımı "on line" kelimesinin ayrı yazılmasını gerektiriyor. aynı çalışma içerisinde iki ayrı logo kullanma eleştirinizi düzelteceğim. attan 3. çalışmadaki karelerin kıvrımları otomatik olarak o şekli aldı. ben de farkli bir ambiyans katması açısından değiştirmeyi gerek görmedim. ilk çalışmada dekupeyi tekrar kontrol edeceğim. zira çalışma sayfasında beyazlıklar görünmüyordu. resme çevirince ortaya çıktı. yada beyaz ışık efektiyle de manipüle edebilirim heralde çalışacağım. logonun çevresindeki çizgi ilk çalışmada gölge olarak amaçlamıştım. ama renk uyumu olmadığından gölge olmadığı belli olmadı sanırım. Yorumlarınızla çok şey kattınız tekrar teşekkürler

Yukarı Alt