Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
Başarılı bulduğum güzel bir çalışma olmuş. Vektör çizimlerinizi ve özelliklede logotype'ı çok beğendim. Logotype yanındaki beyaz zemin için belki farklı birşeyler düşünülebilirdi. Onun haricinde gözüme batan başka bişey yok.
Merhaba, bu tarz çalışmalara teknik yada görsellik olarak yorum gerekmediğini düşünüyorum.Örneğin bu çalışmanın bir diş macunu firmasının dünyaca kabul edilen bir ajansa yaptırdığı iş olduğu bana söylense, doğrudur gayet yaratıcı olmuş derdim.
O yüzden bu çalışma için yorumum, gayet yaratıcı olmuş
Ben logo çalışması konusunda başarılı olduğunuzu ama solda yer alan beyaz konusunda da bir o kadar başarısız olduğunuzu gördüm :d ama genel olarak bakarsanız başarılısınız ellerinize ve emeğinize sağlık, bir işi yapmak zor ama eleştirmek en kolay tarafıdır zaten bu konuda bana kızarsanız haksız sayılmazsınız
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.