Dosya Föyü Nasıl hazırlıycam ne demek?

nur7592

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar
bana okuldan böle bi ödew werildi ama ben bunu nasıl yapacagımı bilmiyoruum:mad::mad:
* Mesleki Proje: Çalışmış olduğunuz işyerinin ya da hayalinizdeki işyerinizin; dosya tasarımı, bıçağı ve bir adet dosya föyü bilgisayar ortamında hazırlanacak ve teslim edilecek...:confused::mad:
bana lütfen yardım edinnn okuldan mezun olmam buna baglı

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Föy için internette şöyle bir tanıma rastladım...

genellikle tek yaprak bazen de ortadan tek kırımlı çift yaprak olup banka, gsm vs. fatura zarflarından çıkan basılı malzeme... bir çeşit reklam mecrası...
Föy'ün genel kullanımı zarfla ise ve sizden istenen de dosya föyü ise muhtemelen dosyanın içine sığabilecek ebatlarda firmayı tanıtan bir el ilanı bir broşür gibi birşey olsa gerek.

Görsel aratınca da şu tarz bir çalışma çıkıyor :

Yani A4 ebatında çalışılmış bir el ilanı

Sorunuzun ardından bu bilgileri araştırıp paylaştım kesin bilgiler değil tabi. Bir bilen mutlaka çıkacaktır umarım aradığınızı bulursunuz kolay gelsin.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75

Sayın nur7592 sizden istenmiş olan yukarıda görselde göründüğü gibi çalışmakta olduğunuz yada hayali bir firmaya ait dosya çalışması ve içersine eklenecek bir adet föy (A4 el ilanı) istenmektedir. Ben dosya çizimini yapamayacağınızı düşünerek ai ve eps formatlarında yükledim aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu sadece dosya bıçak çizimidir. Ayrıca bunun üzerine bir çalışma yapmanız gerekmektedir. Kolay gelsin...

http://rapidshare.com/files/428993733/dosya.zip

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@nur7592
Ben teşekkür ederim sayın nur7592 umarım faydalı olabilmişimdir, anlaşılmayan bir durum varsa lütfen bildiriniz.

Yukarı Alt