pralinsworld
Üye
- Tepki
- 2
Herkese Merhabalar
İsmim Furkan CEYHAN
Özel bir üniversitede iletişim fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.
İnsan ilişkilerim,diksiyonum,ikna kabiliyetim ve özgüvenim sayesinde bir çok sektörün pazarlama departmanlarında çalışabilecek donanıma sahibim.
Ancak seçimim Kurumsal Reklam sektörü oldu.İstanbul Avrupa yakasında yakın zamanda açılışı yapılacak kurumsal reklam ajansımız için herşeyden önemlisi dürüst ,zihinsel yönü kuvvetli ,pratik ve sözüne sadık arkadaşlarla çalışmak isterim.
Belirtmem gerekir ki web sitesi tasarımı yada kurumsal reklam sektörünün diğer birimlerinde tecrübe sahibi değilim.Bilmem gereken temel bilgilere sahibim.Yani en açık haliyle oturup bir firmanın web sitesini hazırlayamam logosunu çizemem.Ancak İstanbul genelinde iyi bir portföye sahibim.
Sahibi olduğum yakınında açılışını yapacağım kurumsal reklam ajansında proje menajeri olarak çalışacağım.Deneyim sahibi bir director'umuz olacak ben ve diğer proje menajerlerinin anlaşmaya vardığı firmaların kurumsal reklam alanında tüm işlerini hazırlayacak bir ofis ve freelance ekibi kurmak istiyoruz.
Tüm Sosyal Haklar(Reklam Ajanslarında nadir görünen bir durumdur)
Primler
Çalışma hevesine sebep olabilecek maaşlar
İşinin hakkı freelance proje ücretleri
Hepsinden önemlisi uzun soluklu bir çalışma hayatı
Okuyan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Project Manager
Furkan CEYHAN
0(507) 615 48 20
0(507) 623 43 52
pralinsworld@gmail.com
www.pwdajans.com (Yakında!)
(Geç saatte yazıldığından yazım ve dilbilgisi hataları nedeniyle özür dilerim)
İsmim Furkan CEYHAN
Özel bir üniversitede iletişim fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.
İnsan ilişkilerim,diksiyonum,ikna kabiliyetim ve özgüvenim sayesinde bir çok sektörün pazarlama departmanlarında çalışabilecek donanıma sahibim.
Ancak seçimim Kurumsal Reklam sektörü oldu.İstanbul Avrupa yakasında yakın zamanda açılışı yapılacak kurumsal reklam ajansımız için herşeyden önemlisi dürüst ,zihinsel yönü kuvvetli ,pratik ve sözüne sadık arkadaşlarla çalışmak isterim.
Belirtmem gerekir ki web sitesi tasarımı yada kurumsal reklam sektörünün diğer birimlerinde tecrübe sahibi değilim.Bilmem gereken temel bilgilere sahibim.Yani en açık haliyle oturup bir firmanın web sitesini hazırlayamam logosunu çizemem.Ancak İstanbul genelinde iyi bir portföye sahibim.
Sahibi olduğum yakınında açılışını yapacağım kurumsal reklam ajansında proje menajeri olarak çalışacağım.Deneyim sahibi bir director'umuz olacak ben ve diğer proje menajerlerinin anlaşmaya vardığı firmaların kurumsal reklam alanında tüm işlerini hazırlayacak bir ofis ve freelance ekibi kurmak istiyoruz.
Tüm Sosyal Haklar(Reklam Ajanslarında nadir görünen bir durumdur)
Primler
Çalışma hevesine sebep olabilecek maaşlar
İşinin hakkı freelance proje ücretleri
Hepsinden önemlisi uzun soluklu bir çalışma hayatı
Okuyan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Project Manager
Furkan CEYHAN
0(507) 615 48 20
0(507) 623 43 52
pralinsworld@gmail.com
www.pwdajans.com (Yakında!)
(Geç saatte yazıldığından yazım ve dilbilgisi hataları nedeniyle özür dilerim)