Stock Photo 58 mb | HQ jpeg | 18 Adet | RS Şifre: grafikerler.org Stock Photo Download
Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 11 Mayıs 2009 #1 Stock Photo 58 mb | HQ jpeg | 18 Adet | RS Şifre: grafikerler.org Stock Photo Download
Aras Karadağ Üye Kayıt 29 Nisan 2009 Mesaj 103 Tepki 2 11 Mayıs 2009 #2 Paylaşım için teşekkürler Yaşar bey, size tavsiyem başlık yazarken Türkçe yazmanızdır, böylece sitede arama yapanlar kolaylıkla bulabilirler. Kimsenin ingilizce arama yaptığını zannetmiyorum. Yinede teşekkür ederim emek vermişsiniz. Saygılar.
Paylaşım için teşekkürler Yaşar bey, size tavsiyem başlık yazarken Türkçe yazmanızdır, böylece sitede arama yapanlar kolaylıkla bulabilirler. Kimsenin ingilizce arama yaptığını zannetmiyorum. Yinede teşekkür ederim emek vermişsiniz. Saygılar.
Fatih Coşkun Üye Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 2.540 Tepki 31 11 Mayıs 2009 #3 Paylaşım için teşekkürler Yaşar abi çok kaliteli fortoğraflar (bu arada ben ingilizce de arama yapıyorum) ne olur ne olmaz!
Paylaşım için teşekkürler Yaşar abi çok kaliteli fortoğraflar (bu arada ben ingilizce de arama yapıyorum) ne olur ne olmaz!