Duvar kağıdı çalışması (allame- rap)

CemilAL

Üye
Tepki
25
Adını falan o kadar büyük yazmana gerek yok bence. Ve konuyla alakalı olmadığı halde tam ortada diğerleriyle bütünlük oluşturacak şekilde olması biraz garip olmuş, fazla dikkat çekiyor, gereksiz dikkat çekiyor ve yanlış dikkat çekiyor. Hiçbir yerde degrade yokken ortadaki çubukumsularda var mı bana mı öyle geliyor. Basitleştirmiş, daha minimalist çalış gereksiz efekt kullanma, uyumlu olsun. Hem zaten yanlış bir kullanım tarzı bence. Çalışma zaten kalabalık neden daha da kalabalıklaştırıyorsun degrade ile. Kırmızı severim ama siyah kontür çok mu gerekli pek anlayamadım. Lazım olabilir ama o kadar kalın olmasa nasıl durur bilmiyorum açıkcası da. Anladığım kadarıyla çubukumsular kırmızı yazıya ait, peki kırmızı yazı ölümüne keskin kenarlardan oluşurken çubukumtrak şeyler neden eğriler içeriyor tepede. O da biraz kalabakılkaştırmış. Dedim acaba sağ alttaki yazıyla bütünlük olsun diye mi yaptı, baktım olmuyor renkleri falan uymuyor kalınlıkları uymuyor. Zaten sağ alttaki yazı ap ayrı bir dil konuşuyor, herşeyden ince herşeyden yuvarlak herşeyle kötü hizalanmış, hizalanmaya çalışılmış ama olmamış. Şimdi bunlar eleştiriler. :p Öneri olması için biraz değiştirip tekrar yap. D:

ffermann

Üye
Tepki
0
Ben amatör olarak çalışıyorum fakat profesyonel bi yorum aldım sanki. :p Yorum için teşekkürler.

CemilAL

Üye
Tepki
25
Ben grafiker değilim o yüzden olabilir. :D Ama daha ötesi de var bunların bunlar göze ilk hitap eden şeyler, sen istemeden de olsa bazı tasarım kurallarını uyguluyorsun. Psikolojik bir şey. :D

Yukarı Alt