El İlanı | Ev Yemekleri

ihtimalist

Üye
Tepki
0
anlayamadığım şu ; bu kişiler zeytinyağıda mı satıyor? bir diğer sorumda, bu lokanta için aslolan,ucuz yemek satmak mı? mesela bulunduğu bölgeyi dikkate alırsanız, insanlar damak zevkine daha bi önem veren cinsten olmasın? cahil kafam bu kadar çalışıyor :)

Tepki
2
Genel olarak gözü yoran bir çalışma olmuş. Kırmızı ve yeşil uyumlu birbirine normalde, ama burda uyumsuzlaşmışlar. arkadaşın dediği "zeytin yağıdamı satıyosunuz" sözüne katılıyorum. sarmayı ayrı zeytinyağını ayrı koymak yerine, dolmaların üstüne zeytinyağı döken bir resim kullanabilirsiniz. bu daha bi doluluk katacaktır. ve son cümlede bir hata var sanırım. "Sarmanızı 1 gün ......................... İstediğiniz saat ve yere teslim ediyoruz." istediğiniz saate teslim ediyoruz anlamı katmış. bunun yerine "istediğiniz saat istediğiniz yere " olabilir. kolay gelsin

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Backgroundda kullanmış olduğunuz duman efekti görünümündeki desen zeytinyağlı (soğuk olarak tüketilebilen) bir yemek sarmanın tabiri caizse "fırından yeni çıktı sıcak sıcak" der gibi dumanı tütüyor edası var, bununla birlikte aslı asma yaprağından, kara lahanadan yapılan sarma yemek el ilanında ne olduğu belli olmayan gelişi güzel bir çiçek yaprağını kullanmanız tezat olmuş.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Seyit Ali Başer

Acaba ısırgan otu yaprağından da sarma yapılabiliyor mu? yada yapılabiliyorda yenebiliyor mu?

Tepki
2
@Yaşar Karadeniz

Orasını bilemiyeceğim yapılıyomu yapılmıyomu. ama tabaktakiler hiç ısırgan otundan yapılmış gibi durmuyor.. :)

ihtimalist

Üye
Tepki
0
metin yazarlığının neden önemli olduğunu, dükkanı ilk açtığımda anladım.hakketen,ve eminim herkesin ortak sorunu olsa gerek.

Tepki
4
Hazır PSD çalışmaları kullanılarak yapılmış bir çalışma. Genel itibariyle güzel olmuş diyebiliriz. Ayrıca gerek cümle bazında gerekse kelime bazında tashih edilmesi gereken yerleri var. Mesela "Zeytinyağı" zetyinyağı yazılmış.

Kolay gelsin...

psyduck

Üye
Tepki
0
İlk once tabiki emegine saglik
genel olarak yazilanlara katiliyorum bide
merak ettim bu lokantanin yada zeytinyagli sarma yapan yerin bir ismi yokmu ?
Sanirim zeminde cince biseyler yaziyor yoksa goz yanilmasimi bence onuda kaldirmalisin

Yukarı Alt