güzel çalışma, hayat yazısı fontunu farklı seçerdim yada aynı fontu kullanırdım, bir de production daki olay güzel ama, a harflerinin şeklinin bi anlamı varsa güzel, yoksa bence hiç gerek yok
Bu firma ne iş yapıyor?? alttaki production olmasa ben ilk bakışta DİŞÇİ gibi anlardım. Çünkü A olarak kullandığınız sembolü biz dişçiler için kullanıyoruz genelde.
Bence renkler hariç bu logo uygun bir logo değil... Beğenilip baskıya verildi mi bilmiyorum ama üzerinde biraz daha çalışın derim...
Sanırım burada ciddi bir problem var...
Siz anladığım kadarı ile bu tasarımı ve paylaştığınız diğer tasarımlarınızı mesleğiniz olmadığı halde yapıyorsunuz.
Diğer bir deyişle, hadiniz olmayan bir işe kalkışmışsınız.
Bu sebepledir ki, konusunda uzman ve diplomalı arkadaşlardan size yorum gelmemiş. Gelmezde.
Hani burası "Online Grafik Eğitim Okuluya"
Bazı arkadaşlar da bilgilerini bu tarz çalışmalara paylaşsalar hiçte fena olmayacak.
Yol gösterseler. Maksat hasıl olmuş olacak.
Bir konu içerisinde geçiyordu. Üyelerden birisi Ustasının kendisine bir şey anlatmadığından yakınıyordu. Bir başka üyemiz de mektepli bir ustasından çok şey öğrendiğini söylüyurdu.
Burada sorgulanması gereken bir hata var o halde.
Gelin şu logoyu değerlendirelim.
Bir prodüksüyon şirketi için yapılan logo için de bir "kriter" varmı konuşalım.
Saygılar...
O mikrofon kafasıyla aynı renkte olan A harfleri birbirine benzetilebilirdi... Yani ben olsam öyle yapardım. Bir de logolarınızın çalışılan alanı çok küçük olmasına karşın, kendileri çok büyük; fazlalıkları yok ederseniz daha gerçek anlamda bi logo sahibi olmuş oluruz
Öncelikle emeğinize sağlık,
kişisel fikirlerim;
1- yazı karakteri değiştirilmeli.
2- A lara acil bir revize.
3- Mikrofon kaldırılmalı, yerine seslendirme ile alakalı farklı bir simge düşünülmeli.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.