Merhaba Uzman;
Gunel Hocam'a katiliyorum, esitlik var ise vardir, adil olmayan bir esitlikten soz etmemiz imkansiz, dolayisiyla slogan isabetiz secilmis calismamizda, ote yandan vermek istedigimiz mesaj da gorsel acidan somut olarak verilememis, terazide ince bir espiri kullanilsaydi kisiye daha yerinde bir mesaj iletilirdi ve sloganimizda da keza ince bir espri verseydik, gorseldeki espriyle slogandaki espri birlesir ve boylece sizin calismanizin Ana Temasi ortaya cikardi. Ben affiniza siginarak ayakustu ornek maksadiyla bir grafik hazirladim.
Mesela Kadin Erkek esitsizligine (Kadin-Erkek Esitligi, bakin bu soylem kalibi dahi once Kadin ile basliyor,onlarla nasil esit olacagiz ki : ))) ) dair bir mesaj, kitleye gorsel acidan boyle iletilebilir.
Burada Ataerkil toplumlarda erkeklerin kadinlar uzerindeki baskisini vurgulamaya calistim misal.Amacim slogan ve mesajin niteligini size algilatabilmek tabii ki, sakin yanlis anlamayin.
(Not: Calisma CMYK oldugu icin IE7 ve altinda goruntulenemiyor, bunu ya IE8 ya da Firefox ile inceleyebilirsiniz, sadece basit bir ornektir)
(Feministlere dair bir gorsel oldu bu)