Ferhat Göçer Konser Afişi

erkaneser

Üye
Tepki
0
Kolay Gelsin Arkadaşlar...
Ferhat Göçer konseri ile ilgili 50*70 ölçülerinde afiş tasarımını yorumlarınıza sunuyorum. Olumlu olumsuz yapacağınız yorumlar sayesinde çalışmayı sonuçlandırabileceğim.
Şimdiden yorumlarınıza teşekkür ediyorum.
//tasarım baskıya aşamasına geldiğinden dolayı yorumlarınıza teşekkür ederim...

Grafikir40

Üye
Tepki
0
arkadaki bulut resmini rengini biraz açarmısın yaz dedinmi cıvıl cıvıl olmalı renklerin biraz daha canlı vurgulayıcı olmalı
konturleri at amatör işi oluyo

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
metinlerler ferhat göçer görselini birleştirmelisin... tipoğrafi çok zayıf... arkadaşında belirttiği gibi kontur atmak işi amatör gösteriyor....

Şerife ERTAŞ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
65
Mehmet beye ve diğer arkadaşımıza katılıyorum renkler hiç uyumlu olmamış çok soluk duruyor dikkat çekmiyor o yüzden.Afiş baktığında kendini içine çekmeli.
tipografi zayıf. üstünde çok çalışmalısın. iyi çalışmalar.

erkaneser

Üye
Tepki
0
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. şunu belirtmek isterim sanatçı görseli sabit olduğundan dolayı üstünde oynamama izin vermiyorlar. yani sanatçı ve arka bulutlar sabit, sanatçının decope yapılmasını izin verilmiyor. ikinci olarak da altta bulunan fevtival bölümü sabit renk belediyenin renklerini simgelediği için üstünde oynama yapmama izin verilmiyor. konturları kaldınıca biraz daha sıcak durdu dediğniz gibi.

Mehmet ÖZDEMİR

Grafik Tasarım
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
243
decube yapmanıza gerek yok... uygun fontlarla, uygun renklerle çok daha güzel olacağına eminim...

Grafikir40

Üye
Tepki
0
dekupeyapmana gerek yok zaten photoshopta seçerek renginle oynayabilirsin o bile değiştirecektir afişi emin ol

Yukarı Alt