Fideden Serisinden "Nar'ın Faydaları"

gorukmehdi

Üye
Tepki
0
Tüm grafikler.org “GO” Ailesi ve üyelerine yeni bir GO’ üyesi olarak selam ve saygılar.

İnşallah bundan böyle zaman buldukça bende aranızda olacak ve sizlerle paylaşımlarda bulunacağım.

Yeni ve ilk serbest çalışmamı siz değerli GO üyelerine sunar değerli fikir ve yorumlarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum.

İyi çalışmalar dikerlimle,

Gorukmehdi

Serbest Grafik Çalışmalarımdan. Fideden serisi

Nar'ın faydaları afişi

70X50

SNSİZ

Üye
Tepki
1
çalışma sade güzel olmuş ama narların rengiyle okadar oynamışsınki artık nar görüntüsünü kaybetmiş ve narlar üstteki yazıya göre orantısız yerleşmiş biraz daha sola kaydırırsanız daha düzenli olucaktır başarılar....

gorukmehdi

Üye
Tepki
0
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Nar resmini hazır kullandım. Narların hafif sola kayması konusunda ise haklısınız. Deneme dahi olsa her türlü grafik çalışmasında bu gibi detaylar atlanmamalı

Zerdem

Üye
Tepki
0
Grafikle sadece bir kaç gündür uğraşıyorum ve grafiker gözüyle bir şey söyleyem saçma olur fakat alıcı gözle baktığımda kusura bakmayın ama olmamış...

-Yazılar fazla ufak, narlara ve nar tanelerine oranla çok küçük duruyor.
-Üstteki narların rengi biraz daha belirgin olsaydı, terim olarak bir şey deniliyor mu buna bilmiyorum fakat dalındaki bir narın resmini çekmiş gibi net ve doğal olsa daha güzel dururdu.
-Nar taneleri eğer kullandığınız resmin kendisinde efektliyse bir şey diyemem ama eğer siz yaptıysanız arkaya doğru gittikçe olan bulanıklaşmayı hiç yapmasaydınız veya daha az yapsaydınız daha iyi olurdu gibi geliyor.
-Narın faydaları kısmının üstündeki kaplama kısmı ve en üstteki yazılar biraz daha mat olsa hem narları daha belirgin hale getirirdi hem de daha az göz yorardı sanırım. Şu haliyle benim biraz gözümü ağrıttı.

Bu detaylara dikakt etmeden bakınca güzel duruyor. Elinize sağlık. :)

Yukarı Alt