Fikrinizi Alsam Fena Olmaz

EmreKirac

Üye
Tepki
0
Merhaba.Kişisel bir siteme 2 tane logo yaptım ama karar veremedim hangisi hoş hangisini kullansam diye aslında ben 2. olanı sevdim hoşumada gitti ama sizinde bir fikrinizi alabilirim diye düşündüm :)

Bu 1.

Buda 2.

Ek olarak bide böyle bişey düşündüm :)

:grafikerler:

lusy99

Üye
Tepki
3
biraz daha sade bişler yapmaakta fayda var yanı bu logolar ne kadar akılda iz bırakır bilmem
emeğine sağlık.

gezegen

Üye
Tepki
16
Emre - ikisi de ne iyi ne de kötü. Yazıtiplerinden kendine imza/logo yapmaya çalışmışsın. Bu durumda, burda bilmen ve gözetmen gereken tek şey, hangi yazıtipinin seni, ister karekter ister meslek olarak, yansıtacağı. Yazıtipleri de aynen insanlar gibi - türlü türlüsü var: Kimi şakacı, şen şakrak, kimi prensip sahibi kravatlı memur; kimi burnundan kıl aldırmaz, kimi alabildiğince alçak gönüllü... saymakla bitmez.

Örneğin, senin yukarıdaki gösterdiklerinden şunları tahmin edebilirim (müneccim değilim ama): İlkiyle, dalgacı, rahat, güleryüzlü, esprili, şakacı bir Emre'sin belki... Bir mizah dergisinde karikatür de çiziyor olabilirsin.

İkincisiyle, bir emlakçısın belki. Gayet ciddi, kısmen resmi, bıraksalar arsalarda tapu ve çek'le yatacak, kat ve dairelerde sabahlayacaksın hani.

Çaktın?

EmreKirac

Üye
Tepki
0
@gezegen

3. okumamda anladım abi belkide haklısın ama elimden bukadarı geliyor az önce bi ders izledim simdi onu deniyecem yapabilirsem atacam buraya :)

Yukarı Alt