Firma Kataloğu Kapağı

yenihuruf

Üye
Tepki
0

Merhaba güzel insanlar. Ben Muhammed. Erzurum'da çalıştığım reklam firması için tasarladığım kataloğun kapak kısmını paylaşıyorum sizlerle.

Öz eleştiri yaparak başlamak gerekirse: Klişe arka planlardan rahatsızlık duyduğumu söylemeliyim ama firma sahiplerinin 'diktatörümsü' tasarım önerileri böyle, elden ne gelir...

Renk uyumu, yazı fontu, göz yoruculuğu vs. konularında tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kısır bir tasarım olduğu kanaatindeyim. Şimdiye kadar okuduğum fakültenin renksiz fasikülleriyle, yalnızca renkli kapağı olan, siyah beyaz dergi mizanpaj işlerini yapıyordum, bu kadar renkli bir iş ('renkli iş' manidar oldu :) ) elime gelmemişti. Saygılar sunarım...

Tepki
6
Merhaba Muhammed,Öncelikle hoşgeldin.
Bilmiyorum çalıştığın firmanın hangi alanında görev alıyorsun ve tasarım işi neden sana kaldı ama söylediğin gibi tasarım hiçte renkli olmamış,en azından göze hoş gelmiyor.

Biraz internette gezen herkes bilirki arkaplandaki görseller hazır vektörler.Keşke özgün olsaydı.
Ön taraftaki logonun yerleşimi iyi olmuş ama arkadakini keşke biraz küçültüp yerini değiştirseydiniz.
ve saydığım kadarıyla 4 farklı font kullanmışsınız bunu 2 ye indirmenizi öneririm, tabi henüz basılmadıysa.
Arkada dijital baskı hizmetleri yazıyor sanırım hiç okunmuyor hocam o kaybolmuş gitmiş.Yerini değiştirmenizi ve boyutunu biraz küçültmenizi öneririm.
Ve son olarak kullandığınız düğün davetiyesi fontu.. Hocam onu mümkünse kaldırın.Hem okunmuyor hemde hiç şık durmuyor.
Biraz örnek incelemenizi öneririm. Ellerinize sağlık.

seluvenin

Üye
Tepki
3
öz eleştiri yapacak olursak Hasan kardeşime katılıyorum. bir kaç şeyde ben söylemek istiyorum. şu ön kapakta neden çok fazla abstract kullanmışsınız onu da anlayamadım.
- şu aşağıda kullandığın yazı fontu hiç olmamış.

yenihuruf

Üye
Tepki
0
Çok teşekkür ederim, emin olun çok faydalandım, samimi önerileriniz benim için birer ders niteliğindedir. Öğrenmeye devam...

Yukarı Alt