Fotorealistik Stüdyo Render

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bir mobilya firmasının katalog ürünüydü, fotodaki gibi gerçekçi olacak şekilde baştan modellemiştim ve render almıştım,paylaşayım dedim, gerçeğe yakın oldu en azından... Ben sevdim.
Ama esas çalışmam bu değil, onu çok yakında paylaşacağım.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Hiç beceremeyeceğim işlerden birisi sanırım bu 3D modelleme :) Eline Sağlık HD...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Erkal COŞKUN
Sen çizmek istersen denemelere başla. Nasıl olsa H.D. buradayken sırtımız yere gelmez. Tek kötü tarafı O 2 dk.'da çiziyorken ben 2 saatte :) ...

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Eğer bir gün bu konuda destek lazım olursa kimin kapısını çalacağımızı zaten biliyoruz ZxxxE :) Şimdilik bırakayım usta yapsın...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Öyle deme yarın ne olacağı belli mi olur? Her geldiğinde çaktırmadan bildiklerinden çalıyorum yakında tahta ben geçeceğim haberi yok :) Sen de çaktırma ...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Estağfurullah arkadaşlar, bu yoldaysanız zaten fazla zorlanmasınız, umarım benden daha iyi işlere imza atarsınız, görmek isterim bizden de çıksın artık bu artistler.

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
@H-D

Yok şakalar bir yana, bu konuda gerçekten beğenerek takip ettiğim bir kişisiniz, işin teknik kısmından pek anlamam ama ortaya çıkan sonuçlar her çalışmada ışık, gölge, doku bakımından göze çok hoş gelen, gerçekçi işler... Başarılarınızın devamını dilerim.

Yukarı Alt