10 yıldır reklam sektöründe tasarım ekiplerinde GRAFİK TASARIMCI olarak görev aldım. Ayrıca freelance olarak da çalışmalarımı devam ettirmekteyim. Tasarıma başlamadan önce "iyi bir fikrin" oluşması gerektiğini düşünenlerdenim. Çalıştığım süre içerisinde birçok firma için
• kampanya
• konsept tasarımları,
• katalog,
• broşür,
• logo - kurumsal kimlik,
• billboard, raket (outdoor)
• araç giydirme
• web arayüz tasarımları
gibi masaüstü ve iç-dış mekan reklam materyal tasarımları hazırladım.
Dilerseniz de işlerimin yer aldığı portfolyoma aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
www.nurerkaptan.com
Tüm tasarım çalışmalarımın yanı sıra, baskı ve üretim aşamaları ile ilgili üniversitede eğitimini aldığım matbaa konusunda da bilgi ve tecrübe sahibiyim.
Ayrıca daha önce çalıştığım reklam ajansı bünyesinde dijital baskı atölyesi ile entegre çalışmalar hazırladığım için dış mekan ürün-görsel tasarımları ve malzeme konusunda deneyimliyim.
Ajanslardaki müşteri-tasarım ekibi arasındaki iletişimin koordinasyonu, müşteri toplantıları, haftalık iş takibi gibi görevleri de üstlendiğim ve yıllardır
tasarımın her noktasında görev aldığım için işin işleyiş sürecinde de tecrübe sahibi ve iletişim kabiliyetim güçlüdür.
Birlikte çalışmak isterseniz iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
NUR ERKAPTAN
Grafik Tasarımcı
info@nurerkaptan.com
www.nurerkaptan.com
• kampanya
• konsept tasarımları,
• katalog,
• broşür,
• logo - kurumsal kimlik,
• billboard, raket (outdoor)
• araç giydirme
• web arayüz tasarımları
gibi masaüstü ve iç-dış mekan reklam materyal tasarımları hazırladım.
Dilerseniz de işlerimin yer aldığı portfolyoma aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:
www.nurerkaptan.com
Tüm tasarım çalışmalarımın yanı sıra, baskı ve üretim aşamaları ile ilgili üniversitede eğitimini aldığım matbaa konusunda da bilgi ve tecrübe sahibiyim.
Ayrıca daha önce çalıştığım reklam ajansı bünyesinde dijital baskı atölyesi ile entegre çalışmalar hazırladığım için dış mekan ürün-görsel tasarımları ve malzeme konusunda deneyimliyim.
Ajanslardaki müşteri-tasarım ekibi arasındaki iletişimin koordinasyonu, müşteri toplantıları, haftalık iş takibi gibi görevleri de üstlendiğim ve yıllardır
tasarımın her noktasında görev aldığım için işin işleyiş sürecinde de tecrübe sahibi ve iletişim kabiliyetim güçlüdür.
Birlikte çalışmak isterseniz iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
NUR ERKAPTAN
Grafik Tasarımcı
info@nurerkaptan.com
www.nurerkaptan.com