freelance Olarak Ek İş Aramaktayım

kernel32

Üye
Tepki
0
Merhabalar.
1987 Tekirdağ doğumluyum ve İstanbulda yaşamaktayım. Yaklaşık 8 yıldır tam zamanlı ve freelance olarak grafikerlik yapıyorum.

Reklam ajansları, orta ve büyük ölçekli üretim yapan matbaalarda grafik tasarımcı/sanat yonetmeni olarak çalıştım. Kurumsal kimlik çalışmaları, Kutu, katalog, dergi ve broşür çalışmaları, promosyon ürünleri tasarımları,inndoor-outdoor reklam çalışmaları gibi birçok alanda çalışmalarım oldu.

Şuanda Çalışmakta Olduğum Etiket Firmasında Letterpress Baskı Teknikleri, Baskı Öncesi ve Baskı Sonrası İş Takibi ve Grafik Departman Müdürlüğü Yapmaktayım.
Hem kreatif reklam ajansı hemde matbaalarda çalıştığımdan, baskı öncesi tasarım süreçlerini rahatlıkla yürütebilecek seviyedeyim.

Kendime ek olarak freelance iş aramaktayım

Saygılar.
Samet AÇAN
İrtibat Tel: 0532 165 78 45

karabulutd

Üye
Tepki
0
merhaba
Yeni kurulmuş bir firmayız. Katalog bastıracağız. Katalog çalışmamızın alt yapısı bitti. Yalnız basıma hazır hale getirilebilmesi için profesyonel bir yardıma ihtiyacımız var. Corel, photoshop kullanılarak mevcut çalışmanın basıma hazır hale getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi yönünde bir çalışma yapılmasını isteyeceğiz. Tahminen birkaç günlük bir çalışma söz konusu olacak. Katalogumuz 136 sayfa olacak. Yerimiz Avcılar merkezde. Böyle kısa süreli bir çalışma yapmak isterseniz lütfen bizimle temasa geçiniz.
info@admkalip.com www.admkalip.com
İyi çalışmalar.

Yukarı Alt