Tasarım Hizmetleri www.emrahduzer.com referanslarımı bu adresten inceleyebilirsiniz.
Merhaba,
Freelance olarak uzun yıllardır başta Türkiye olmak üzere Amerika, Fransa, İsviçre, Almanya, Hollanda
gibi ülkelere Web tasarım, Logo tasarım, grafik tasarım, flash animasyon, arama motoru
optimzasyonu(SEO), 3d (animasyon,görselleme,mimari sunum, logo) tasarım, animasyon ve
web site (sayfa) güncelleme çalışmaları yapmaktayım. İsteyen firma ve kişilere
hosting (server) desteği de sağlamaktayım.
Çalışmalarımı Dreamweaver, Fireworks, Flash, İllustrator, Freehand, Indesign, 3D max, Maya,
After Effect ve yardımcı programlar ile yapmaktayım.
Bunun yanında Planet Web Group ve Digital Motion (3D animasyon ajansında) full-time çalışmaktayım.
Sizde referanslarımda bazılarını göreceğiniz tasarım, animasyon ve teknik destek alan
seçkin firmaların arasında yer almak ve web dünyasında, basılı medyada, televizyon reklamlarında
şirketinizi en iyi temsil etmek istiyorsanız beni arabilirsiniz.
İhtiyaçlarınıza uygun profesyonel çözümler için bana www.emrahduzer.com web sitemden 0 555 392 22 42 telefon numarasından,
info@emrahduzer.com mail adresinden veya emrah555@hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Yaptığım Çalışmalar;
www.emrahduzer.com
Merhaba,
Freelance olarak uzun yıllardır başta Türkiye olmak üzere Amerika, Fransa, İsviçre, Almanya, Hollanda
gibi ülkelere Web tasarım, Logo tasarım, grafik tasarım, flash animasyon, arama motoru
optimzasyonu(SEO), 3d (animasyon,görselleme,mimari sunum, logo) tasarım, animasyon ve
web site (sayfa) güncelleme çalışmaları yapmaktayım. İsteyen firma ve kişilere
hosting (server) desteği de sağlamaktayım.
Çalışmalarımı Dreamweaver, Fireworks, Flash, İllustrator, Freehand, Indesign, 3D max, Maya,
After Effect ve yardımcı programlar ile yapmaktayım.
Bunun yanında Planet Web Group ve Digital Motion (3D animasyon ajansında) full-time çalışmaktayım.
Sizde referanslarımda bazılarını göreceğiniz tasarım, animasyon ve teknik destek alan
seçkin firmaların arasında yer almak ve web dünyasında, basılı medyada, televizyon reklamlarında
şirketinizi en iyi temsil etmek istiyorsanız beni arabilirsiniz.
İhtiyaçlarınıza uygun profesyonel çözümler için bana www.emrahduzer.com web sitemden 0 555 392 22 42 telefon numarasından,
info@emrahduzer.com mail adresinden veya emrah555@hotmail.com msn adresimden ulaşabilirsiniz.
Yaptığım Çalışmalar;
- Arama Motoru Optimizasyonu ( SEO )
- Multimedya ( interaktif ) Cd
- İçerik Yönetim Hizmetleri
- İçerik Güncelleme ( Web Sitesi İçerik Güncelleme )
- Logo Tasarımı ( Vektör - Flash Logo Tasarımı )
- Grafik Tasarımı ( Broşür Tasarımı - Afiş Tasarımı )
- Web Site Tasarımı ( CSS Web Site Tasarımı - XHTML Site Tasarımı )
- Flash Site Tasarımı ( Flash XML Web Site Tasarımı )
- Flash Animasyon
- Flash Banner
- Kurumsal Kimlik ( Kartvizit - Antetli Kağıt - Zarf )
- E -Ticaret
- 3D ( Animasyon - Reklam - Logo )
- 3D ( Mimari Sunum - İç Mekan Modelleme - Dış Mekan Modelleme )
- Depuke-Dekupaj ( Fotoğraf Düzeltme - Düzenleme )
- Kapak Tasarımı ( Dergi - Kitap )
- illustrasyon
- Stand Tasarımı ( Fuar Satndı )
- E-Dergi ( Flash - XML Dergi Tasarımı Flip Page )
www.emrahduzer.com