Freelance yardımcı grafikerlik

bealfa

Üye
Tepki
0
Merhaba;
ismim Halime V.
mail adresim: worst-discoverer@hotmail.com
Kullandığım programlar: Adobe Photoshop, Illustrator, In design, ve Corel Draw kullanmayı biliyorum.

Grafikerlik üzerine bir kurs bitirdim. corel draw üzerine bir firmada bir yıl çeşitli vektörel çizimler yaptım. Ancak grafikerlik mesleğinde ilerlemek isiyorum. Ancak şu anda özel sebepler dolayısı ile aktif olarak bir firmada tam zamanlı çalışamayacağım için freelance olarak yardımcı grafikerlik yapmak istiyorum. bana göre az olan tecrübemle, freelance iş verenlerin ilanlarına cevap vermek hem usta grafiker arkadaşlara hemde bu mesleğe saygısızlık olabilir kanatindeyim. bu nedenle yardımcı grafikerlik yapmak istiyorum. hafta içerisinde ortalama 13-15,30 satleri arasında sabit programım var bu saatler haricinde her saatte çalışabilirim. elimde bir iş olduğu zaman o işi bitirinceye kadar gerekirse gece dahi çalışmaya devam ederim. bu meslekte ilerlemek istiyorum.
kullandığım programlarda seviyem çok uzman olmamakla beraber amatör de değildir. Kullandığım bütün programlara orta düzeyde hakimim.

Yukarı Alt