Gidiyorum Hoşçakal Kitap kapak

BurWeb

Üye
Tepki
0
İlk deneyimim diyebilirim Bu sitede incelemelerim ve Fatih Çoşkun bey'in tavsiyelerini dikkate alarak Kitabım için yeni bir tasarım yaptım
begenecekmisiniz

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yaptığınız araştırmalar işe yaramış anlaşılan, bu tasarımınız diğerine göre daha ağır ve hoş olmuş. Siyah renk her zaman kurtarıcımız olmuştur zaten. Size tavsiyem font seçiminde biraz daha seçici olun, farklı tasarımlar çıkartmak isterken fontlarında farklı olmasına özen gösterin. Ama seçeceğiniz font kesinlikle konuyla ve tasarımla zıt olmamalı. "Anıları seninle bırakıyorum" yazısında ki font tasarımın bütün ağırlığını almış mesela. Ön kapakta ki resimin kenarlarını biraz daha gizlerseniz daha gerçekçi olacaktır. Ben beğendim çalışmanızı ellerinize sağlık..

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Bu fontu da beğenmedim dersem bana kızmazsınız umarım. Tasarımın bütünlüğüyle zıt düşüyor. "Century Gothick Kalın" fontunu deneseniz. Bu tarz bir fontu kastetmiştim. Kıvrımlı olmayan düz, sade ve şık. (Ön kapaktaki resmin kenar keskinliklerini kaybetmemişsiniz.) Kitabın başlığını biraz daha aşağı indirin bence çok yukarıda olmuş..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Ön kapaktaki resmin kenar keskinliklerini kaybetmemişsiniz
Erkin Beyin kastettiği sınır hatlarını kaybetmek için bu sınır hatlarını çok ince olacak şeklide seçiniz ve gaussian uygulayınız kaybolacaklardır.

Tepki
31
Elinize sağlık büyük bir ilerleme katetmişsiniz biraz daha ayrıntılara dikkat ettiğiniz vakit çok daha güzel işler çıkaracaksınız ve siz de gördüğüm eksik font seçimi tipografiye biraz daha özen göstermelisiniz

Yukarı Alt