Görünmez Adam (Manipüle)

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Manipülede sınır yok.. :)

Orjinal Hali;

Son Hali;

Tepki
100
işte bu çok güzel.
başlığı okuyup ilk resmi görünce ne çıkacak acaba diye meraklandım.
çokta şaşırmadım ama, uygulama güzel.
emeğinize sağlık...

Tepki
31
yaka barkodundan kırışıklıklara kadar herşey düşünülmüş çok kaliteli bir çalışma olmuş
tebrikler...

danisman

Consultant
Tepki
30
gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız ortaya, tüm detayların düşünülmüş olması çok güzel, ellerinize sağlık...

iyi çalışmalar ...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Gerçekten de iyi bir uygulama olmuş Erkin Bey tebrikler ,o hissi gerçekten verebilmişsiniz.
Yani adam artık hayatına bir hayalet olarak devam edecek.

kriptonik

Üye
Tepki
1
Erkin bey ellerinize sağlık bu tişörtün ensesindeki etiket olan kısmı nasıl yaptınız öyle..bana da bu tarz çalışmalar çok ürkütücü geliyor uygulama olarak o kadar başarılı ki sırtım diken diken oldu.. tüylerim ürperdi..

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, sizlerin çalışmalarımı beğenmeniz çok hoşuma gidiyor, eksik olmayın.

Sayın kriptonik, Clone Stamp, Lasso, Brush ve Maske araçlarını kullanarak oluşturuldu. Öncelikle T-Short'ün ön kısmında bir kopya alarak (Clone Stamp Aracıyla) boyun kısmına kopyalamaya başladım. Daha sonra yakanın alt kısmında ki ovalliği lasso aracı ile seçip ters çevirdim ve üst yakayı oluşturdum. Maskeleme ve Brush araçlarıyla kopyaladığım yakayı resme yedirdim. Gölgelendirmeyi ise yakanın iç kısmına derinlik hissi vermek için brush aracıyla siyah renge boyadım. Ceketin yakasını da aynı yöntemle monteledim. Umarım az da olsa gözünüzde canlandırabilmişimdir.

İlginiz için teşekkürler..

kriptonik

Üye
Tepki
1
Anladım, sağolun ama etiket hala bir soru işareti:) Asıl, ben teşekkür ederim Erkin bey çalışmalarınızla sanal bir dünyadayken farklı duyguları gerçekten hissetmemize yardımcı olduğunuz için..

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Hımm, ürün etiketinden bahsettiğinizi anlamamışım pardon. O hazır bir görsel sadece renkleriyle ve gölgelendirmesiyle oynadım o kadar. Benim çizimim değil. Sözleriniz için de teşekkür ederim..

Yukarı Alt